A
Anonymous
graf napisał:Mało Ci jednego tematu w którym śmiecisz, to ten Twój główny cel dla którego tu jesteś przenosisz na coraz nowsze tematy. Jesteś jak zaraza która tam gdzie się dostanie, swoim jadem zatruwa i niszczy wszystko.
Widzę jak potrafisz jątrzyć i rozkoszować się kiedy kogoś wyprowadzisz z równowagi. Potrafisz przy tym biegać do administratora (te twoje podchody do niego, to urabianie gdzie się da i jak tylko się da...) i skarżysz się mu a przy tym traktujesz go tak samo jak tego którego swoimi skargami - za pomocą admina - chcesz z forum usunąć. Robisz to w pełni świadomie i wygląda na to, że robisz to nie tylko tu (zdążyłem i na SG zobaczyć co potrafisz i na DP i jeszcze gdzieś tam)...

Czyli miałem rację Graf-w tym temacie : merytoryczna pustka.
A nie chciałbyś się dowiedzieć,dlaczego sytuacje które opisałeś w ogóle zaistniały ? Widzę,że : nie.
To jedź dalej z newsami,a może kiedyś w którymś znajdzie się coś na temat "Systemu opieki zdrowotnej w Polsce"

Widzę,że masz jakiś straszny uraz który skutecznie przesłania Ci trzeźwe myślenie.
Wszystko zniszczyłem i zatrułem

Urabiam i się skarżę do Admina

zdążyłem i na SG zobaczyć co potrafisz i na DP i jeszcze gdzieś tam-niesamowite...czyli od lat mnie obserwujesz.To jakaś forma uzależnienia ? A pod jakimi nickami na tych wymienionych portalach Cię upokarzałem ?
Śmiało wyrzuć to z siebie