System Security Guard

Status
Zamknięty.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
System Security Guard
ssgscreenshot.png

Możliwości programu:
System Security Guard jest bezpłatną aplikacją opartą na znanym i docenianym programie System Explorer . System Security Guard może służyć jako dodatkowe narzędzie do sprawdzania bezpieczeństwa systemu. Program jest kompatybilny z tradycyjnymi antywirusami i co ważne wykorzystuje bardzo znikome ilości zasobów systemowych.Program pomoże zadbać o bezpieczeństwo twojego systemu, dodatkowym atutem programu jest wykorzystanie technologi w chmurze w celu sprawdzenia reputacji plików.

Kluczowe funkcje programu:
Kontroli bezpieczeństwa w tle uruchomionych procesów i modułów.
Wykorzystanie jednej z największych baz ( technologia chmury ) w celu sprawdzenia plików.
Wykorzystanie jednej z największych baz reputacji plików.
Powiadomienia o potencjalnie niebezpiecznych plikach.
Powiadomienia o nowych procesach i modułach w systemie.
Kompatybilność z każdym tradycyjnym programem antywirusowym.
Znikome zużycie zasobów systemowych.
Podpowiedzi wraz z szczegółowymi informacjami.

wymagania:
Windows XP,Windows Vista i Windows 7.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Przykro mi to pisać na zaprzyjaźnionym forum, ale ten opis to mój własny opis z innego forum. Uważam, że to nieetyczne, a dopisek autora tego wątku "źródło SG" znaczy za przeproszeniem tyle co nic.
Szanujmy się po prostu.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29959
Miasto
Trololololo
@ichito i tak bywa, zaraz poprawię opisując to własnymi słowami.Jeśli chodzi o
Uważam, że to nieetyczne, a dopisek autora tego wątku "źródło SG" znaczy za przeproszeniem tyle co nic.
Szanujmy się po prostu.
to też pisałem to samo do paru osób które kopiowały opisy z tego forum/bloga na SG część posłuchała a część nie.Zresztą to raczej pogadanka na dłużej i jak dla mnie nie mająca większego sensu.

Opis poprawiony

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Dzięki Oxy...mogę jedynie przeprosić za innych. Pisałem do autora wątku...ale chyba szkoda pisać o tym.

A

Anonymous

ichito napisał:
Przykro mi to pisać na zaprzyjaźnionym forum, ale ten opis to mój własny opis z innego forum. Uważam, że to nieetyczne, a dopisek autora tego wątku "źródło SG" znaczy za przeproszeniem tyle co nic.
Szanujmy się po prostu.
Wow ! Ichito-zostałeś etykiem czy celebrytą :szydera ,że nie wystarcza Ci dopisek : "źródło SG" ?? Bez przesady Wasze forum to nie Onet.pl...siedzicie tam w 20 przez cały rok,więc nie musicie chyba zastrzegać praw autorskich :wariat
BTW.Poza tym jak pisał OXY macie u siebie spamera z podstawówki ReviusaAntyvirusa-czy jakoś tak...który kopiował opisy od nas,dlatego zacznijcie dyscyplinkę od siebie :gwizdek

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Hornet?...ktoś ty?...chciałeś być oryginalny czy śmieszny? Innych możliwości takiego komentarza na razie nie biorę pod uwagę.

A

Anonymous

ichito napisał:
Hornet?...ktoś ty?...chciałeś być oryginalny czy śmieszny? Innych możliwości takiego komentarza na razie nie biorę pod uwagę.

Ichito-przysłowia ludowe nie kłamią : "z jakim przestajesz takim się stajesz" :ok jeszcze kilka lat temu-merytoryczne pytania nie wprawiały Cię w stan osłupienia...a teraz ?? Zachowujesz sie jak : Wyrocznia delficka.
Pytasz kim jestem ? Człowiekiem.
Aha i jeszcze jedno : formy grzecznościowe takie jak "Ty" piszemy dużą literą :gwizdek

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Ad rem'
1.Info o programie dostałem z newslettera ze strony

( Polecam subskrypcję )
Tak , że nieprawdą jest jakobym skopiował post z SG post Redaktora tamże,tutaj Gawędziarza.I owszem z
lenistwa skopiowałem cechy programu wyrwane z kontekstu zamiast wkleić info ze strony producenta w języku
angielskim

To tak jakbym skopiował cechy buraka z portalu o burakach korzystającego z obcojęzycznego portalu.Chyba ,że przyjmiemy translator za własność intelektualną Redaktora ichito.
Bo gdybym się poważył cytować w/w z jego wypowiedzi na przykład SG cytuję na temat BULL GUARDA:-
:-solidny soft...coś w stylu ruskiego czołgu - "gniotsa, nie łamiotsa"
Co świadczy o głębokiej wiedzy w dyskusji na tamtejszym forum pt.,,Nieznany program w PL,,
Dla mnie BOMBA Dlatego napisałem ma PW ,że na tutejszym forum jest niedowartościowany w końcu co to za ranga:
Gawędziarz :szydera Co innego Redaktor
Nie ma to jak autoreklama !!!
:dziwak

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Wybór czy dokonuje się plagiatu, czy nie to kwestia kultury osobistej, dobrego wychowania, zasad moralnych i pewnie wielu innych jeszcze czynników ot na przykład brak czasu czy zdolności intelektualnych...jeśli w tej materii są jednak jakieś braki, to pozostaje się opierać na czymś, co stworzyli inni, a w przypadku forów internetowych - na regulaminach. Zalecam więc zapoznanie się z regulaminem tego forum, a szczególnie punktem nr. 6
6.Zakaz łamania praw autorskich i kradzieży materiałów innych osób. Wszelkie skopiowane prace z i na forum muszą mieć podanego autora + link.
Drwicie ze mnie?...próbujecie oceniać mnie i pobudki, dla których bywam na tym czy innych forach?...sądząc po tym, że każdy ocenia innych po sobie i patrząc na sposób, w jaki to robicie można się domyślać i waszych motywów...bez komentarza.
@Hornet...
niestety - nie ma obowiązku pisania dużą literą, kiedy się do kogoś zwracasz...pisanie małą lub dużą literą rządzi się określonymi regułami. Polecam poszukać w jakimś dobrym słowniku poprawnej polszczyzny - może Doroszewskiego? - ale wtedy nie zdziw się.
@vonz...
teraz zgrywasz cwaniaka i hojraka, a ty przecież zwyczajnie zerżnąłeś cudzy tekst na innym forum i podałeś go tutaj, jako swój...nie rozumiem twojego samozadowolenia.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Wspólczuję Alzheimer jest poważną dolegliwością ,
,bo jakby adwersarz @ichito funkcjonował poprawnie ,to by wiedział ,że mój post j/w wcale tak nie wygladał.
I uległ przeredagowaniu,/czytaj: dokładnie skopiowany z SG forum/ Widać na namolne sugestie @ichito/pardon :
REDAKTORA/Ten kto zmienił dokładnie o tym wie.A post wyglądał mniej wiecej tak:
Temat:
cechy programu:
Link........
I tyle,aż tyle
Tylko kto by słyszał o wielkopomnym dziele wspomnianego.
PS.
Nie smieję się bo na wspomnienie o .....ruskim czołgu,Doroszewskim itd
popękały mi wargi.
:francuz

A

Anonymous

vonz napisał:
Współczuję Alzheimer jest poważną dolegliwością ,
,bo jakby adwersarz @ichito funkcjonował poprawnie ,to by wiedział ,że mój post j/w wcale tak nie wygladał.
I uległ przeredagowaniu,/czytaj: dokładnie skopiowany z SG forum/ Widać na namolne sugestie @ichito/pardon :
REDAKTORA/Ten kto zmienił dokładnie o tym wie.A post wyglądał mniej wiecej tak:
Tylko że Ichito chodzi o Twój właśnie post (wcześniejszy). Ten jest zmieniony (czyt. napisany swoimi słowami) przez administratora OXYGEN THIEF :D
Nie wiem może Obaj użyliście tego samego translatora i dlatego post był podobny, z drugiej strony ciężko napisać funkcję programu tak aby w jednym temacie były inne a w drugim inne :wariat
Najlepiej pisać swoimi słowami, lub chociaż trochę poprawiać (zmieniać po translatorze) i problemu nie będzie :szydera
Temat wyczerpany aż za bardzo -> zamykam :gwizdek

Status
Zamknięty.
Do góry