[Szukam] Bitdeffender Internet Security 2012 manual

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Zakupiłem na allegro licencję do Bitdeffender Internet Security 2012 jednakże z uwagi na fakt, że wcześniej korzystałem z innych programów zabezpieczających mam problem z ustawieniami m.in np zablokowanie niektórym programom dostęp do internetu. Może dysponuje ktoś jaimś manualem ale w wersji PL ?

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
Re: [Szukam]Bitdeffender Internet Security 2012 manual

husky10 napisał:
Zakupiłem na allegro licencję do Bitdeffender Internet Security 2012 jednakże z uwagi na fakt, że wcześniej korzystałem z innych programów zabezpieczających mam problem z ustawieniami m.in np zablokowanie niektórym programom dostęp do internetu. Może dysponuje ktoś jaimś manualem ale w wersji PL ?

W Bitdeffenderku możesz poustawiać dostęp do internetu .Wejdz w firewall ,application powyrzucaj tam wszystko następnie daj ON w paranoid mode ,reset i wybierasz .

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
husky10 napisał:

Sprawdż PW

Do góry