[szukam]ccleaner pro

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Nie przypominam sobie aby ten program był kiedyś w promo. Zresztą moim skromnym zdaniem jest niewiele warty.

A tu patrzyłeś ?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Wystarczy kupić... :jezyk skoro tak bardzo zależy Ci na nim... :jezyk

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
no jesli ccleaner jest nie wiele warty dla Ciebie to ja cie pozdrawiam, to jeden z najlepszych, pewnych i bezpiecznych programów jakie są na rynku do czyszczenia PC.
Czy są w promo czy nie tego nie wiem, ale jak piszę chodzi mi o klucz- wyłącznie!.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
programexe napisał:
no jesli ccleaner jest nie wiele warty dla Ciebie to ja cie pozdrawiam, to jeden z najlepszych, pewnych i bezpiecznych programów jakie są na rynku do czyszczenia PC.
Czy są w promo czy nie tego nie wiem, ale jak piszę chodzi mi o klucz- wyłącznie!.
Koledze pewnie chodziło , że wersja pro jest niewiele warta:)

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
programexe napisał:

Oczywiście mi chodziło o wersję pro... nie jest warta tych pieniędzy. A czy są w promo lub były to właśnie od tego zależy czy ktoś będzie miał kluczyk i zechce go Tobie odstąpić. A tak się składa że CC nie był i zdobycie kluczyka graniczy z cudem.

karski1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Klucza nie dostaniesz raczej na tym forum. Powinieneś tego jakby co sam poszukać...

Do góry