Szukam Internet Download Manager

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
tofana napisał:
Manila napisał:
Już dawno minął rok od wygrania licki na jakiejś holenderskiej stronie i dalej programik mi się aktualizuje :klawik. .

Właśnie dziś wyświetlił mi się komunikat, że za 5 dni licka straci ważność. Niespodzianka! :ireful

tofana, czy my czasem nie mamy licek z tego samego konkursu ? :dziwak Również u mnie 5 dni do końca.
Zamierzam sprawdzić coś alternatywnego, np.ukraiński Download Master. Miał ktoś z tym czymś do czynienia?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30536
Miasto
Trololololo
Manila napisał:
tofana napisał:
Manila napisał:
Już dawno minął rok od wygrania licki na jakiejś holenderskiej stronie i dalej programik mi się aktualizuje :klawik. .

Właśnie dziś wyświetlił mi się komunikat, że za 5 dni licka straci ważność. Niespodzianka! :ireful

tofana, czy my czasem nie mamy licek z tego samego konkursu ? :dziwak Również u mnie 5 dni do końca.
Zamierzam sprawdzić coś alternatywnego, np.ukraiński Download Master. Miał ktoś z tym czymś do czynienia?
darmowy EagleGet obadaj

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Manila napisał:
tofana napisał:
Manila napisał:

A ja mam zamiar gdzieś wygrać następną. :p

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
OXYGEN THIEF napisał:
darmowy EagleGet obadaj

Pierwsze spostrzeżenie. Dość to wszystko zachęcająco wygląda, ale jest problem z integracją z Chrome (w przeciwieństwie do FF). Wtyka zainstalowana, a jakby jej nie było. Zresztą, między IDM-em i Chrome też czasem u mnie iskrzyło.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Re: Szukam Intrnet Download Manager

artoor napisał:
(...) to jest różnica między wersją zakupioną na stronie producenta, a wersją zakupioną na stronie podanej przez Elvis_JXL? Osobiście zakupiłem u producenta i wszystko śmiga jak należy, wszelkie aktualizacje bez problemu wchodzą, ale zastanawia mnie co będzie gdy minie rok od zakupu

(...) 7.7.2014 wygaśnie u mnie możliwość update do nowszej wersji programu zakupionego u producenta... dam znać czy faktycznie tak się stało w tym wątku ;)

Odnosząc się do powyższego - dziś, czyli miesiąc po teoretycznej możliwości aktualizacji do nowszej wersji IDM, aktualizacja przeszła pozytywnie. Mam nadzieję zatem, że już tak pozostanie :)

Info dla potomnych ;)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Re: Szukam Intrnet Download Manager

artoor napisał:
artoor napisał:
(...) to jest różnica między wersją zakupioną na stronie producenta, a wersją zakupioną na stronie podanej przez Elvis_JXL? Osobiście zakupiłem u producenta i wszystko śmiga jak należy, wszelkie aktualizacje bez problemu wchodzą, ale zastanawia mnie co będzie gdy minie rok od zakupu

(...) 7.7.2014 wygaśnie u mnie możliwość update do nowszej wersji programu zakupionego u producenta... dam znać czy faktycznie tak się stało w tym wątku ;)

Odnosząc się do powyższego - dziś, czyli miesiąc po teoretycznej możliwości aktualizacji do nowszej wersji IDM, aktualizacja przeszła pozytywnie. Mam nadzieję zatem, że już tak pozostanie :)

Info dla potomnych ;)

Arturze spokojna Twoja rozczochrana ,będzie tak dalej :ok
info z Tonec
Is IDM purchase a one-time payment? For how long is IDM license valid?

IDM purchase is one-time payment. There are no any additional annual fees. The license will be valid for your lifetime.

For 15 years while we sell IDM, we never charged for updates. But we plan to do this in the future. In any case it will consider only updates from one major version to another, for example from version 6 to 7. All security updates in one major version will always be free. And license still will be lifetime.

ja zakupiłem u nich w sylwka 2011 i śmiga do dziś,aktualizacje połyka bez zastrzeżeń :D

Do góry