[Szukam] KAV/KIS/PURE 2012/2013

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
To mój pierwszy post na forum, więc na początku serdecznie wszystkich witam. :)

Szukam licencji na któryś z produktów Kasperskiego. Od 4 lat jestem jego wiernym użytkownikiem. Akurat nie zdążyłem załapać się na promocje PURE na Facebooku (teraz wprowadzili blokadę dla Polski). Może ktoś ma jeszcze na boku nieaktywowany kod? Byłoby świetnie... :jezyk
Była też mikołajkowa od polskiego oddziału, ale ją też niestety przeoczyłem. :(

Oczywiście może być nawet Kasperski Antywirus (aktualnie taki mi się właśnie skończył).
Okres obojętny (3/6 miesięcy).

Mogę też przyjąć licencję na produkt jakiegoś innego producenta (jednak najlepiej byłoby na Kasperskiego, już się do niego przyzwyczaiłem i polubiłem).

immergas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Electronic City
Mam tą lickę na 90 dni , jest wbudowana i nie mogę jej "wyciągnąć '' z programu. Poszukuję do polskiej wersji Bitdefender IS 2013. ( gdyby się udało ją "wyciągnąć" użyłbym jej do wersji polskiej programu).
Chyba że Oxygen gdzieś znajdzie działające promo do polskiej wersji programu. :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
immergas napisał:
Mam tą lickę na 90 dni , jest wbudowana i nie mogę jej "wyciągnąć '' z programu. Poszukuję do polskiej wersji Bitdefender IS 2013. ( gdyby się udało ją "wyciągnąć" użyłbym jej do wersji polskiej programu).
Chyba że Oxygen gdzieś znajdzie działające promo do polskiej wersji programu. :dziwak

1.Klucze są uniwersalne
2.Jak dobrze poszukasz to znajdziesz i wyciągniesz
3.Proma były roczne i ludzie sobie naklepali (w tym ja) lecz za mało masz pościków aby ktoś ot tak oddał

Avos

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
OXYGEN THIEF,
A ile trzeba mieć pościków abyś ot tak oddał :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
2X tyle co ja :szydera, dlatego sam sobie odmawiam.

@paweloss jak użyjesz wyszukiwarki forumowej czy na blogu to znajdziesz kaspersky pure na 6 miesięcy, NISa i NAVa też na 6 miesięcy.Wystarczy tylko chcieć.

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
@OXYGEN THIEF oczwiście, masz rację. Nortona znalazłem, jednak chciałem też żeby ktoś podzielił się ze mną zbędna licencją na Kaspra. No i doczekałem się. Mam już Pure z FB od @jan13 :suuper

Do góry