Nieraz trudno zrozumieć politykę firm dotyczących spolszczeń. Ostatnio mam u siebie triala chyba dość ciekawego programu WinTools.net Professional. Jeśli chodzi o wersje językowe, to są tam np. białoruski, chorwacki, czeski, perski, serbski czy słoweński. Polskiego brak. Rynek słoweński jest większy od polskiego?ktośtam napisał:IOni mają gdzieś spolszczenie, bo wiedzą, że Polska to kiepski rynek zbytu dla ich usług.
Ostatnio mam u siebie triala chyba dość ciekawego programu WinTools.net Professional. Jeśli chodzi o wersje językowe, to są tam np. białoruski, chorwacki, czeski, perski, serbski czy słoweński. Polskiego brak. Rynek słoweński jest większy od polskiego?
To niech ku...a coś zrobią, żeby sprzedaż ruszyła a nie tylko jęczą! Są stąd więc wiedzą o co kaman w tym kraju! Mirillis zaczął kumać bazę i dał fajne ceny na soft (tylko, że reklama leży), a o eSeSmanie to już zamilczę bo to jacyś kosmici.OXYGEN THIEF napisał:Czytałem wywiad z producentem (polacy) programu Action / Splash i w skrócie sprzedaż dla rodzimków stoi na wręcz znikomym poziome (program jest po PL i ostatnio nawet stronka ), kolejny to SpyShelter też polski który nie miał polskiego tłumaczenia...i też pewnie sprzedaż dla rodzimków stoi na wręcz gównianym poziomie.Więc wcale się nie dziwię że polskę olewają zagraniczne firmy bo jaki sens jest robić tłumaczenie dla garstki polaków...
Czasem ciężko dostać maila z odpowiedzią na pytanie (Datpol).Bizon napisał:a dostał ktoś od naszej firmy cokolwiek? :ireful
To właśnie ten pliczek WRSA trzeba edytować...można spróbować którymś z tych sofcików :waldemar1965 napisał:Chciałem spolszczyć "Webroot SecureAnywhere" .
W katalogu jest tylko aplikacja WRSA.