Słuchajcie szukam prostego programu który moje zrzuty ekranowe zamieni w pliki PDF.
senior38 napisał:Słuchajcie szukam prostego programu który moje zrzuty ekranowe zamieni w pliki PDF.
Screenpresso zapisuje pliki w PNG JPG BMP i TIF ja zapisuję w PNG tak ustawione było po instalacji.OXYGEN THIEF napisał:sprawdź czy ten twój program nie ma opcji zapisywania do PDF, ewentualnie napisz w jakim formacie masz te obrazy.
antbil007 napisał:senior38 napisał:Słuchajcie szukam prostego programu który moje zrzuty ekranowe zamieni w pliki PDF.
Jeśli sobie życzysz, mogę podesłać Ci program JPG to PDF z promocji.
No i widzę, że Kol. był szybszy.remool napisał:Zainstaluj w systemie wirtualną drukarkę i problem rozwiązany ...od tej pory będziesz mógł wszystkie dokumenty i fotki zapisywać w formacie PDF
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
JPEG to PDF jest niewielkim narzędziem, pozwalającym na konwertowanie zbioru plików graficznych do postaci dokumentu PDF. Obsługuje pliki w formacie BMP, GIF, PNG, TIF, WMF, EMF, JPG, JP2 oraz J2K. Bezpłatny
Mały odkopsenior38 napisał:Słuchajcie szukam prostego programu który moje zrzuty ekranowe zamieni w pliki PDF.