[SZUKAM] Protected Folder

Status
Zamknięty.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
[SZUKAM] Licencji na Protected Folder - Jeżeli by ktoś posiadał a nie korzystał/potrzebował? to proszę o wiadomość :aniołek

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Super :) - w takim razie czekam z niecierpliwością :zawsty bo moja jutro się kończy :francuz

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Miałem ten programik - do czasu jak uruchomiłem Linuksa /z "Pendrive'a/.
Okazało się, że wszystkie "zabezpieczone pliki" są widoczne pod Linuksem i bez żadnej ochrony ...
Nie jestem przekonany czy to normalne, bo po co mi zabezpieczenie pod Windows, skoro przyjdzie jakiś "szwanc" z Linuksem na penie i wsio co niby zabezpieczone odczyta?
Uważaj też, żebyś nie przegapił wpisania nowego klucza przed końcem trwania ważności. :klawik.
Gdzieś czytałem, że gość nie mógł wpisać inaczej niż przez opcję "Kup aby przedłużyć" ...
Lepiej zawczasu "dmuchać na zimne" ... :dziwak

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
@ToGor nic w tym dziwnego, dlatego że program - jego proces działa w tle. Jeśli chcesz czegoś pewnego to proponuję szyfrowane paczki (rar/zip) lub szyfrowany kontener/partycja/cały dysk np. TureCrypt.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Widzę że niema nikt wolnej licki , więc zapytam jeszcze o " Hide Folders 2009 " - może tu ktoś się znajdzie ?? :scratch

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Znalazłem obraz z pełną wersją Hide Folders XP 2.9.5 ale czy to jest to samo o co pytałeś to pojęcia nie mam :dziwak Nigdy nie używałem takich programów zawsze TC :klawik.
Można wersję 2.9.5 zaktualizować do 2.9.8

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45683
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ja patrzę, że mam kod do Iobit Protected Folder z GAOTD z maja 2011, ale to już chyba po ptokach...

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
pss napisał(a):Super :) - w takim razie czekam z niecierpliwością :zawsty bo moja jutro się kończy :francuz

I will find the license and send you by PM :francuz
Już wysyłam - tylko co mam napisać ?- masz zablokowane wysyłanie wiadomości PM ? i możesz tylko odpisywać ? Może niech Oxy to sprawdzi co jest nie tak? :scratch Z góry serdecznie dziękuję :dziękuję

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Sorki że tak późno - mój temat za sprawą caxtona również nie aktualny :)
Pozostaje wpis mac-a, ale prawdę powiedziawszy powinieneś założyć temat bo ten wpis ginie!
Tak czy inaczej jest niedziela więc go troszkę odświeżę i na tapetę z nim :klawik.
************************************************************************************************************
Pozwól pss że się podłącze pod Twojego posta bo również szukam kluczyka do tego programu :) Licencja kończy mi się dzisiaj :( więc jeżeli miałby ktoś wolny klucz to byłbym bardzo wdzięczny. :dziękuję
************************************************************************************************************

Status
Zamknięty.
Do góry