[Szukam] UltimateDefrag Pro

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Witam,

Tak jak w temacie.
Szukam: UltimateDefrag w wersji 3, bez limitów czasowych, może być z konkursu lub kupiona byle byłby jakiś dowód legalności.

Gdyby ktoś miał i nie używał to proszę o kontakt na PW.

W zamian mogę zaoferować np:
1) Angrybirds Rio - kupiona, pełna, 1PC, bez ograniczeń czasowych, darmowe aktualizacje, dowód zakupu i kod na maila
2) WinPatrol Plus - lifetime, 1PC, z wymiany od kolegi z tego forum
3) ... coś co będzie zainteresowany poszukiwał a ja będę akurat miał
do każdej z licencji dołożę Emsisoft Anti-malware 1PC w najnowszej wersji z konkursu - roczna nieaktywowana.

pozdro
tedii :hippie

A

Anonymous

Dla tagów [Szukam]/[Posiadam]/[Zamienię]

a) Nazwy programów które posiadasz (dokładna lista zawierająca nazwę, wersję, czas trwania licencji, ilość stanowisk i określenie czy oferta dotyczy wszystkich programów razem, czy każdego z osobna). Dla każdego programu dodaj miejsce pochodzenia numeru seryjnego, jeśli licencja pochodzi z promocji lub konkursu podaj jego adres URL.

Np. Internet Download Manager v6, 1 Rok, 1PC

Kod: Zaznacz wszystko
http://programyzadarmo.net.pl/2012/02/0 ... manager-2/

b) Nazwy programów do których szukasz licencji (dokładna nazwa, wersja, oczekiwany minimalny czas trwania licencji i ilość stanowisk).

Np. WinRAR 4.10
bazarek-license-exchange-f8/regulamin-dzia-u-bazarek-license-exchange-t6576.html :gwizdek

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
Gdybyś miał Angry Birds Space na PC to moglibyśmy deal zrobić, bo mam Licencję na Ultimate Defrag 3

Do góry