Szybkie newsy bez kategorii

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30452
Miasto
Trololololo
Koniec streamja :(

End of Service

Streamja is shutting down and won't be supporting uploads going forward. You can still access your account and download any required videos you uploaded until November 19, 2023. Feel free to contact our support team (support@streamja.com) with any queries you may have.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30452
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30452
Miasto
Trololololo
Kolejna nowinka zmierza do użytkowników aplikacji mObywatel. Jeszcze w listopadzie 2023 r. każdy będzie mógł prosto i szybko zastrzec swój numer PESEL. Od 1 czerwca 2024 r. zabezpieczy to przed skutkami jego bezprawnego wykorzystania.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Zostalem ofiara wlamu do Szajsunga. UKanskiego. O, tego:

i pokladam sie ze smiechu, zacierajac oczy i piety czytajac maila z Szajsunga zawiadamiajacego mnie o wycieku:
Dear Jakub Wedrowych,
we regret to inform you....
:rofll:rofll:rofll
az se gumofilce ze smiechu zamoczylem xD

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30452
Miasto
Trololololo
S

spamtrash

Ty wez, dla mnie to jakby niesmieszne jest... mielim dzisiaj w pracy mitynga ze wdrozeniem "widelkow", "grup", "rang" i "kategorii".
Z wstepnego rzucenia okiem wynika mi ze moja obecna stawka miesci sie gdzies tak okolo 140% stawki maksymalnej "ponizej directors level", a dyrektorem NIE jestem, tylko prostym ... nocostam.
I nie wiem co bedzie jak (co prawda: miejsce gdzie pracuje nie miesci sie w Unii) koledzy sie dowiedza ile zarabiam... ale obawiam sie ze co najmniej jeden z nich by poprosil o pozostawienie PRZYCISKU....
TEGO przycisku:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
Zastrzeżenie numeru PESEL jest możliwe od tego piątku (17 listopada), ale niestety ustawa nie weszła w pełni w życie. Dlatego nawet jeśli dopiszemy się teraz do rejestru to nie możemy mieć pewności, że wszystko będzie działać. Być może część z operatorów, banków i notariuszy przystąpi do systemu wcześniej, ale obowiązkowy termin to dopiero 1 czerwca 2024.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12533
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Do góry