Szybkie newsy bez kategorii

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30003
Miasto
Trololololo

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Centra handlowe, siłownie, pływalnie, restauracje, teatry, kina, place zabaw dla dzieci, centrum medyczne… Brzmi jak opis małego miasta? Nie, to tylko kilka z usług dostępnych na podkładzie Sky Cruise - podniebnego hotelu o napędzie atomowym.

image

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12387
Miasto
Somewhere over the rainbow.
MBank uspokaja:

Uspokoili mnie :sarkazm Szkoda tylko, że inflacja bazowa ma się nijak do codziennych wydatków. Tak na szybko, bez kalkulatora, wartość minimalnej krajowej spadła o jakieś 450zł. Nawet 500+ jest warte o jakieś 75zł mniej :brawo

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Uspokoili mnie :sarkazm Szkoda tylko, że inflacja bazowa ma się nijak do codziennych wydatków. Tak na szybko, bez kalkulatora, wartość minimalnej krajowej spadła o jakieś 450zł. Nawet 500+ jest warte o jakieś 75zł mniej :brawo

Czepiasz się :sarkazm

• Haha
Reactions: al

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12387
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Przypominam, że od dzisiaj mogą dziać się czary. Oczywiście oficjalnie mówią, że nic z tych rzeczy ale mówić można wiele:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Marta Kauffman w najnowszym wywiadzie po raz kolejny wyraziła ubolewanie nad tym, że we współtworzonym przez nią serialu "Przyjaciele" obsada była niemal całkowicie biała. "Żałuję, że 25 lat temu nie wiedziałam tego, co wiem teraz" – zaznaczyła scenarzystka i producentka. Na słowach jednak nie poprzestała. Kauffman obiecała przekazać 4 mln dol. na potrzeby utworzenia funduszu zajmującego się badaniami nad diasporą afrykańską. "Czuję, że wreszcie robię coś dobrego" – podkreśliła.

Do góry