Szybkie newsy bez kategorii

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Wesołych Świąt!

278225114_4851076784990313_4465992614657204913_n.jpg

S

spamtrash

Gdybym byl mniej leniwy to zrobilbym porzadnego posta gdzie indziej.
1. w sieci kraza zdjecia rozdupconego przez ruskich warszatu gdzie Ukraincy naprawiali zajumana technike.
2. w sieci kraza informacje ze lokacja zostala namierzona na podstawie filmikow wrzucanych w sieci.
3. Nie neguje tego do konca, aczkolwiek mam niejasne wrazenie ze gdybym ja zajmowal sie jumaniem ruskiego sprzetu to zainwestowalbym co najmniej 1330PLN i wylaczal dziada dopiero PO dokladnym zbadaniu kazdej emisji.

Link do tego o czym mowie w punkcie 3:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

a dlaczego to sie sami domyslcie.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Wesołych Świąt!

278225114_4851076784990313_4465992614657204913_n.jpg
duplikat Nitrogene
wstawiony 6 godzin później...

drogi kolego Nitrogene,
jakoś tak po raz kolejny duplikujesz moje posty... to co ja wstawiam w jakimś dziale, ty to kopiujesz i wstawiasz później, najczęściej do działu 'śmieszne... i coś tam';
wiem to na 100%, bo i czas wstawienia postu (w odległości czasowej po mnie) jak i cechy charakterystyczne powstałe na niektórych grafikach podczyszczonych tudzież z lekka zmodernizowanych przeze mnie, wskazują na to dobitnie...
jak np. na poniższych samolocikach (notabene post twój został usunięty)...
3B7sz6r.jpg
napisz na PW... podrzucę kilka niepublikowanych jeszcze na tym forum...

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12377
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Może post @Nitrogene jest wzięty z innego źródła a wtedy dubel się nie liczy. Ważne że wnosi jakąś cegiełkę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29990
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29990
Miasto
Trololololo

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12377
Miasto
Czyli co, nie skopiował z posta na PZD, ale włamał się antbilowi na kompa?

Mój post był żartem na sytuację która ostatnio miała miejsce i o której wspomniałem w jednym z postów.
Jak ktoś robi dubla to się mu pisze, że dubluje, jak ja robię dubla to posty są raportowane i poniekąd muszę być sędzią w swojej sprawie i swoje posty kasuję. Natomiast jak się samemu dubluje czyjeś posty to wtedy może być bo info jest wzięte z innego źródła. Dlatego napisałem że może tym razem tak było i np. jeden obrazek był z FB a drugi z Twittera więc źródła inne i dubla nie ma.

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Mój post był żartem na sytuację która ostatnio miała miejsce i o której wspomniałem w jednym z postów.
Jak ktoś robi dubla to się mu pisze, że dubluje, jak ja robię dubla to posty są raportowane i poniekąd muszę być sędzią w swojej sprawie i swoje posty kasuję. Natomiast jak się samemu dubluje czyjeś posty to wtedy może być bo info jest wzięte z innego źródła. Dlatego napisałem że może tym razem tak było i np. jeden obrazek był z FB a drugi z Twittera więc źródła inne i dubla nie ma.

Mój post też był żartem ;) Ale wracając do meritum, antbil007 napisał że robił jakieś modyfikacje zdjęć i po tym poznał plagiat. Z tego natomiast można wywnioskować, że są jedynie dwa źródła (PZD i coś należące do antbila, np. laptop, chmura, itp.) i dlatego napisałem ten żartobliwy post.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12377
Miasto
Mój post też był żartem ;) Ale wracając do meritum, antbil007 napisał że robił jakieś modyfikacje zdjęć i po tym poznał plagiat. Z tego natomiast można wywnioskować, że są jedynie dwa źródła (PZD i coś należące do antbila, np. laptop, chmura, itp.) i dlatego napisałem ten żartobliwy post.

Czyli się nie zrozumieliśmy :sarkazm

Ja nie wiem o co w tym chodzi i nie wnikam. Może lepiej podpisywać wrzucane zdjęcia (jakiś znak wodny czy coś :scratch). Nie wiem. Niech się po świętach dogadają jak się spotkają w przedszkolu.

Do góry