Szybkie newsy bez kategorii

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
Na jednym z forum ktoś napisał:
Cześć. Nie wiem czy w dobry dziale piszę ale chciałem się z Wami podzielić pewnymi obserwacjami. W mojej okolicy obecnie obserwuję wzmożony ruch pociągów Cargo ( wagonów węglowych) w stronę Czech i z powrotem. Do Czech jadą puste a z Czech wracają pełne taki Cud. Wiadoma sprawa że nasi ukochani politycy zarządzili skup węgla i z pewnością to jest efekt tych decyzji. Częstotliwość tych przejazdów jest ok 1 pociąg do i jeden z Czech co 2godziny. Wszystkie oznaczone JSW.

Też ktoś to widział?

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
Incogni to sieciowe narzędzie stworzone przez Surfshark. To nie jest firma która raczkuje w kwestii bezpieczeństwa, ale może się pochwalić choćby popularnym narzędziem VPN. Incogni pozwala na usunięcie twoich danych z internetowych baz. Jest bajecznie proste w obsłudze i poziom skomplikowania obsługi jest bliski zeru. Oczywiście można samodzielnie zająć się wyszukaniem firm, które są w posiadaniu twoich danych i kontaktować się osobno z każdą z nich. W takim przypadku proces usuwania twoich danych zająłby całe lata.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12489
Miasto
Somewhere over the rainbow.

josephine

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22139
The Red Hot Chili Peppers just released Unlimited Love, their first album with guitarist John Frusciante in 16 years, in April and now they've announced that they've got another new album out this year. It's titled Return of the Dream Canteen and will be out October 14 via Warner Records.

Do góry