Nawet Jacek jakby oddał dług to by na pokrycie nie wystarczyło

Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Weganie pierdzą siedem razy częściej niż nie-weganie
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Też kiedyś wyłączałem skrypty na WP ale wtyczka i still dont care about cookies załatwia sprawę.Chciałem zobaczyć artykułZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!i co rusz jakieś gowno. Wyłączyłem więc skrypty na poddomenie WP i .... da się to czytać
![]()
Też kiedyś wyłączałem skrypty na WP ale wtyczka i still dont care about cookies załatwia sprawę.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Oczywista wina szwabów. Mogliby trochę podnieść te ceny![]()
Iga Świątek wygrała Roland Garros 2023
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
U mnie nic nie wyskakuje , wtyczka + filtry w ublocku i wp można przeglądaćMam tą wtyczkę, a pomimo to jakieś reklamówki mi wyskakiwały. Teraz już nie.
Rząd planuje wprowadzić od nowego roku Krajowy System e-Faktur. Fiskus będzie mógł podglądać wystawiane faktury w czasie rzeczywistym. Za brak wprowadzenia faktur będą srogie kary
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
oni nie "muszom"A kiedy plany wprowadzenia kas fiskalnych w miejscach zamieszkanych przez ginący gatunek pingwina kościelnego (tzw. zakonnicy zwyczajnej)![]()