- Reakcje/Polubienia
- 56076
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Frank Caprio, sędzia programu „Caught in Providence”, znany głównie z YouTube, gdzie pokazywał swoją ludzką twarz, poprosił o modlitwę w emocjonalnym nagraniu informującym o zdiagnozowaniu u niego raka.
W klipie opublikowanym na Instagramie 6 grudnia sędzia Caprio, który w tym roku skończy 87 lat, zaczęł od stwierdzenia, że „jednym z najszczęśliwszych dni w roku są dla mnie moje urodziny”.
„Te urodziny są trochę inne niż wszystkie, które kiedykolwiek miałem” – powiedział Caprio. – „Całkiem niedawno nie czułem się dobrze i przeszedłem badania lekarskie, a wyniki nie były dobre. I tak zdiagnozowano u mnie raka trzustki, który jest podstępną formą raka”.
Pierwsze Wiadomości po zmianie władzy.
Jak sprytni policjanci wykorzystują głupotę przestępców – operacja Flagship
Sąd ukarał nastolatka, który wrzucił to sieci klipy z GTA VI. Resztę życia może spędzić w szpitalu
Seasonic oficjalnie zaleca używanie suszarki do włosów przy instalacji kabli zasilających RTX 4090
Metabolizmu nie można winić za większą skłonność do tycia, jest on na tym samym poziomie od 20. do 60. roku życia. A spowalnia dopiero, gdy zaczynamy się starzeć – wynika z najnowszych badań opublikowanych przez „Science".
Nowa metoda walki niszczy 99% komórek rakowych, laboratoryjnych
Stymulowanie cząsteczek aminocyjaniny światłem bliskiej podczerwieni spowodowało ich zsynchronizowane wibracje, wystarczające do rozbicia błon komórek nowotworowych. "Są one ponad milion razy szybsze w swoim ruchu niż podobna metoda typu Feringa, a nie światłem widzialnym jak do tej pory.
W jaki sposób działa Bluetooth? Proste wyjaśnienie w 4 min. [EN]