Szybkie newsy bez kategorii

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12540
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Elektriko do worzenia ludzi do Morskiego Oka. Odzyskuje energię podczas zjazdu w dół. Pewnie górale i tak będą narzekać. Może jakieś dopłaty ich zachęcą :scratch

GOXUEoQXEAA6ITv

GOXUG5uX0AAS8mY

GOXUG5lWMAI9ZyW

GOXUIUgXcAActRj

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30483
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30483
Miasto
Trololololo
4-latka zmarła będąc na diecie Mountain Dew.

Matka, 41, karmiła dziewczynkę tylko słodkim napojem. Przyczyną była cukrzyca, a zęby 4-latki zgniły i rozpuściły się. Matka została skazana na 13,5 roku więzienia. [ENG]

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30483
Miasto
Trololololo

S

spamtrash

Polski rzad wlasnie przewala ustawe likwidujaca tzw test rynku pracy, czyli jak przejdzie to polski kandydat nie bedzie mial zadnej przewagi nad cudzoziemcem. Co pozwoli znaczaco obnizyc koszty zatrudnienia, nie?
Ton artykulu ze "experty kwalom, wsysko bydzie cacunio" ale jak mozna domniemywac po wynikach polla pod artykulikeim czytelnicy nawet Gazety peel maja dosc odmienne zdanie...

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
zmagania z samochodem :

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12540
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Polski rzad wlasnie przewala ustawe likwidujaca tzw test rynku pracy, czyli jak przejdzie to polski kandydat nie bedzie mial zadnej przewagi nad cudzoziemcem. Co pozwoli znaczaco obnizyc koszty zatrudnienia, nie?
Ton artykulu ze "experty kwalom, wsysko bydzie cacunio" ale jak mozna domniemywac po wynikach polla pod artykulikeim czytelnicy nawet Gazety peel maja dosc odmienne zdanie...

Teraz to niestety częsta praktyka nie tylko w PL. Ja pamiętam jak ponad 20 lat temu wyjechałem z PL i chciałem sobie po znajomości załatwić pracę w sklepie metalowym i właściciel mnie chciał to musiał najpierw umieścić ogłoszenie w takim odpowiedniku urzedu pracy i dodatkowo umieścić ogłoszenie w sklepie. Jak przez dwa tygodnie nikt się nie zgłosił to dopiero mógł mnie zatrudnić. Oczywiście zgłosił się ktoś w kilka dni :sarkazm

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30483
Miasto
Trololololo
Tatuaże zwiększają ryzyko wystąpienia chłoniaka o 21%

Publikacja szwedzkich naukowców z Uniwersytetu w Lund twierdzi, że organizm traktuje tusz jako obcy obiekt i aktywuje układ immunologiczny. Duża ilość barwnika jest następnie transportowana do węzłów limfatycznych gdzie jest składowana i może spowodować rozwój nowotworu.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30483
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30483
Miasto
Trololololo
"AI" od Google namawia do samobójstwa, jako lekarstwa na depresję

Tzw. sztuczna inteligencja od Google miała pomóc w szybkim dotarciu do szukanych treści, jednak w chwili obecnej system podpowiada samobójstwo przy depresji, jedzenie kamieni, patrzenie na Słońce, jako nieszkodliwe dla oczu i ogólnie szerzy niebezpieczną dezinformację.

S

spamtrash

Teraz to niestety częsta praktyka nie tylko w PL. Ja pamiętam jak ponad 20 lat temu wyjechałem z PL i chciałem sobie po znajomości załatwić pracę w sklepie metalowym i właściciel mnie chciał to musiał najpierw umieścić ogłoszenie w takim odpowiedniku urzedu pracy i dodatkowo umieścić ogłoszenie w sklepie. Jak przez dwa tygodnie nikt się nie zgłosił to dopiero mógł mnie zatrudnić. Oczywiście zgłosił się ktoś w kilka dni :sarkazm
Staary, nie zagniesz mie. Ja DZIS odwalilem kurs EDI.
Jedna z podstaw kursu: jezeli firma w UK przy rekrutacji odwala kandydata bo nie ma zaswiadczen z UK (a ma rownorzedne z innego kraju) - to jest to, prosze PAna RASITOWSKA dyskryminacja.
Wdziecznie unoszac rabek sukni i ukazujac tym samym moje dziewictwo, z buzia zkromnie w ciup zadalem pytanie:
wiec Wasze 4 miesieczne Security Check to rasistowska dyskryminacja, bo za 300 funa moglem se sobie kupic zaswiadczenie ze praworzadny, pozyteczny dla Kraju jestem od...oficjalnego rzadu Afganistanu, AKA Talibanu, zem praworzadny i walczylom za Allaha od XII wieku wiernie, miernie i nie biernie scinajac krzyzowcow?
Mina mojego szefa, jego szefa i szefa wszystkich szefow oraz ich skumulowany wzrok na pigmentopozytywnej prowadzacej kurs - bezcenna :szydera

Do góry