Szybkie newsy bez kategorii

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30499
Miasto
Trololololo
Chiny wprowadziły nowe rozporządzenie, które ustanawia państwową własność nad materiałami ziem rzadkich niezbędnymi do produkcji półprzewodników. Ten krok ma na celu zabezpieczenie interesów narodowych i przemysłowych, choć poza Chinami postrzegany jest jako element walki handlowej z USA.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Tak se tylko chcialem zapodac:
pare dni temu se sobie zakupiloem Dune HD Solo 8k. Jako domowy odtwarzacz plikow z roznymi tresciami zakupionych oczywiscie legalnie kiedys tam.
I tak... w lekkim szoku jestem.
Otoz przy odpowiednim odcieciu dostepu do internetu, FTP i SMB dzialaja na tyle sprawnie i szybko ze wkladajac 16TB dysk do kieszeni wewnetrznej se sobie odtwarzamy jednoczesnie:
LOTR, two towers, 30GB na szajsungu direct
moje dziecie oglada se sobie z tego samego dysku X-files w wersji 2.2GB/odcinek
moja najukochansza cholera sobie Ranczo oglada.... 1.1GB na odcinek, nie wiem jak i kiedy ona ten dokumentalny serial o karierze Jaroslawa zgrala, ale ma...
nic nie krzaczy, nic nie laguje, opcja rootowania wprost se siedzi w menu: chcesz: a prosze uprzejmie...

co prawda nie jest to wpis reklamowy ale mozna zaliczyc do [chwalesie]

PS: oficjalnego wsparcia nefisia 4k ni mo... ale z rootem, to Panie... moj odtwarzacz sie melduje jako Nokia 3110, wiec tego ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30499
Miasto
Trololololo
Fala przemocy zalała Szwecję. W odpowiedzi prawicowy rząd eksperymentuje ze specjalnymi strefami bezpieczeństwa. Na określonym obszarze policja może tymczasowo przeszukiwać osoby, samochody i pomieszczania bez decyzji sądu czy nawet podejrzenia popełnienia przestępstwa. Mieszkańcy pierwszej takiej strefy bezpieczeństwa są zadowoleni i deklarują, że czują się bezpieczniej. Pierwszą widoczną konsekwencją polityki nowego rządu jest zwiększenie liczby osadzonych.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12549
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Do góry