TemplateToaster Pro za darmo

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
FrantiQ napisał:
Nie jest poprawna, rejestruje się jedynie na 30 dni, a to właśnie mieli naprawić.

Sprawdź z moich linków (dodałem google)

programy-z-promocji-freebies-f6/templatetoaster-pro-za-darmo-t27006.html#p187585

Poprawiona instalka przy uruchomieniu zachęca do aktualizacji do wersji 6 programu.
Przed instalacją wyczyść rejestr i dysk z pozostałości ze starszej wersji.

Rzecz w tym, że wszystkie te pliki są baj w bajt takie same (sprawdziłem) i pochodzą z momentu przed wysłaniem maila "Activation Issue Resolved", który zachęca do ściągnięcia poprawionej wersji i daje link do wygasłej już promocji.

Sprawdzałem to na różne sposoby już i za każdym razem rezultat jest ten sam. Rejestracja się powodzi - jest napisane że pełna wersja ale w rejestrze widnieje wpis "exdate"="04/23/2016 07:00:00". Więc klucz ważny przez miesiąc. Żeby się o tym przekonać wystarczy zmienić datę w systemie. Pozostaje pytanie czy to była promocja na 30 dni (czego nigdzie nie zaznaczyli) czy może mam wadliwy klucz albo program.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
FrantiQ napisał:
@extern.int
Rzeczywiście sprawdziłem to i mówisz jak jest, po 30 dniach prosi o aktywacje, czyli kicha

Z tego co zdołałem się zorientować wszyscy dostaliśmy ten sam klucz (końcówka "434C-A1AD"). Tak więc albo promo było na 30 dni, albo ta instalka ma błąd. Cóż, pozostaje liczyć na to, że promocja ruszy ponownie z poprawioną instalką.

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
Też mam taki klucz.

W komentarzach na GOT ludzie pisali o problemach z kluczem i potem zgłaszali się do supportu TemplateToaster i dostawali właściwą instalkę, więc szansa jest...

Do góry