Test Chip najnowszych przeglądarek

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
Do poczytania
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

so98278a2e16f61b84663ab6ead5f3dcc8.png

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Taaaak jasne Chrome to chyba za te szpiegowanie dostał pierwsze miejsce. Nie wierze, że jest bardziej wypasiony niż Opera. Dziwi mnie niska pozycja Firefox'a choć jest na podium, muszę zaraz sprawdzić czy testowali go w wersji podstawowej czy ze wszystkimi pluginami jakie do niego powstały...

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
Oera to Chrome może buty czyścić tyle tych wersji Opera wydaje a żadna nie jest w 100% dobra a Chrome co nie wypuści to jeszcze szybsze.Co do szpiegowania to cały internet to jeden wielki szpieg a że Chrome historię zbiera to co to za szpiegowanie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29986
Miasto
Trololololo
E tam takie testy..........dla mnie FF jest najlepszy i tak,żadna przeglądarka nie ma tylu dostępnych wtyczek ( choć chrome goni )

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
OXYGEN THIEF napisał:
E tam takie testy..........dla mnie FF jest najlepszy i tak,żadna przeglądarka nie ma tylu dostępnych wtyczek ( choć chrome goni )
Zgadzam się z Tobą Szefie w 100% FF jest najlepszy, bynajmniej jak dla mnie :)

hlvve

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
płytki test.
Brak mniej znanych przeglądarek
Brak informacji o zużyciu pamięci przy większej liczbie zakładek - np 50, brak też info o tym ile zużywają przy jednej zakładce
Brak info o tym, że Chrome ma moduły szpiegowskie i o nazwie jego alternatywnej wersji bez tego dodatku

maks028

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Sam korzystam z Opery , ale zeby byla przed firefoxem to chyba drobna przesada??? I znowu redakcja sie nie popisala ,normalnie wiocha :!: :!: :!:

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
test jak test
Na większości współczesnych kompów w miarę sprawnych to i tak jakie ma znaczenie 100ms / 1fps w jedną czy w drugą ....
I tak głównie liczą się przyzwyczajenia i możliwości konfiguracji.

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Nie zgadzam się z wynikami tego testu. Uważam, że Firefox jest najlepszy. :) Od dawna jest moją domyślną przeglądarką. :)

Do góry