Tak, teraz widzę tą opcję
jakaś sprawiedliwość społeczna musi być!Dziwne bo w temacie, który założył OXY widziałem tą opcję a tutaj nie widzę![]()
jakaś sprawiedliwość społeczna musi być!
Po prosu, masz za niską rangę.![]()
A Ty kuferek kupiłeś w dziale ogrodniczym i malujesz młotkiem paznokcie.Sam masz niską rangę. Ja jestem "Janitor" a Ty jesteś "Wysłużony"
Kuferek mójJeśli autor wątku uzna moją odpowiedź za najlepszą podaruje mu kuferek na kanapki do pracy
Lizus.Kuferek mój![]()
Jeśli temat oznaczony jest jako rozwiązany to nie ma takiej opcji, musi być nierozwiązany aby pokazało się - najlepsza odpowiedź-Dziwne bo w temacie, który założył OXY widziałem tą opcję a tutaj nie widzę![]()
Jeśli temat oznaczony jest jako rozwiązany to nie ma takiej opcji, musi być nierozwiązany aby pokazało się - najlepsza odpowiedź-
teraz kuknijSprawdzałem i nie wyświetla się ta opcja.
to akurat jest git, zawsze mogą być lepsze odpowiedzi@OXYGEN THIEF @al Widzę, że ta opcja "Najlepsza odpowiedź" się odnawia. Wcześniej dałem najlepszą odpowiedź dla Oxy i opcja znikła. Ale po pojawieniu się nowych odpowiedzi opcja znów jest dostępna.
Teraz się wyświetla "Oznacz jako "Rozwiązany". Ciekawe, bo już wcześniej to kliknąłem. No chyba że Oxy anulował?Sprawdzałem i nie wyświetla się ta opcja.