The Bat! Professional i Home !KONKURS! GIVEAWAY!

Status
Zamknięty.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego chciałbym wygrać ? hmmm odpowiedz jest prosta i banalna , bo to najlepszy program do obsługi wielu kont pocztowych w wyjatkowo profesjonalny sposob. Korzystałem z niego z wersji trial i poprostu mnie zszokował swoimi możliwościami . a przede wszystkim możliwościa zainstalowania różnych wtyczek ktorych jest dziesiatki i ten pasek pokazujacy sie gdy przychodza wiadomosci normalnie powalajacy jest , edycja kont a takze ustawienie filtrow wiadomosci jest rewelacyjna . Takich funkcji nie posiada zaden inny program pocztowy ,
Polecam go wszystkim .

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Korzystanie z kilku kont mejlowych to nie lada wyzwanie, kiedy nagle chcesz sprawdzić wszystkie na raz. Klikając przez przeglądarkę internetową na kilku serwisach - kto wie o czym mówię na pewno rozumie.
Jeden dobry, profesjonalny program do poczty byłby po prostu super rozwiązaniem w mojej sytuacji.

Najlepszą cechą jak dla mnie jest możliwość wyświetlania tylko nagłówków wiadomości, bez konieczności pobierania ich na dysk. Oszczędność czasu i nerwów :)

lolek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
No cóż, od lat używam Thunderbirda, z "The Bat" zawsze jakoś się mijaliśmy. Sam program ma wiele ciekawych opcji, producent zadbał też o bezpieczeństwo użytkownika. Może warto by spróbować czegoś nowego.Pozdrawiam

jelson

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I want The Bat to handle all my various e-mail accounts and maintain local backup archives of my e-mail. The features I like the most are The Bat having it's own HTML veiwer and it "parking" any e-mails I want to make sure do not get deleted. An excellent program I'd love to win a license for. Good luck to everyone and thank you for the giveaway.

PasjonatWachholza

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wysłać w końcu jednego e-maila do takiego pracodawcy,który zada sobie trud i przeczyta moje dokumenty,bym mógł zdobyć lepszą pracę i mógł pracować jak normalny człowiek.
Może zatem program The Bat przyniesie mnie tę odrobinę szczęścia...I dlatego też biorę udział w konkursie. ;)

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
The Bat Pro firmy RitLabs pomimo, że jest wersją płatną stale zyskuje w rankingach i zdobywa coraz więcej użytkowników. Współpracuje z innymi programami /w moim przypadku KIS 2010/, umożliwia szyfrowanie i stosowanie wielu filtrów czyli zapewnia nam bezpieczeństwo, może też "obsługiwać" wielu użytkowników. Umożliwia "rozbudowę" poprzez zastosowanie dodatkowych wtyczek /niestety z tego co wiem za te bardziej interesujące trzeba dodatkowo zapłacić/. Cechuje się łatwością i intuicyjnością w obsłudze, choć istnieją jeszcze szersze możliwości "rozbudowy" programu dla bardziej zaawansowanych. Dodatkowym atutem jest polska wersja językowa i wbudowana opcja "przypominania".
Już tylko te fakty sprawiają, że jako program pocztowy jest nie do zastąpienia.
Znając wartość i zalety The Bat twórcy planują dalszą komercjalizację programu. Chodzą słuchy, że nowa wersja ma być licencjonowana na rok lub dwa, więc jeśli się nie mylę mamy ostatnią szansę na otrzymanie w wyniku konkursu pełnego programu na stałe. A nawet jeśli nie - to i tak warto ...
P.S. Jako dopełnienie podam informację, że program stworzyli dwaj "goście" z Mołdawii - programiści Maksim Masiutin i Stefan Tanurkow, a w tłumaczeniach na inne języki pomagali fani programu z "całego świata".
Myślę, że po tym wpisie szczególnie wiadomo, dlaczego chciałbym zdobyć pełną wersję The Bat Professional Edition ...
Krótko, zwięźle i na temat - marzy mi się od dawna, mankamentem zawsze był "zakup", później niezbyt kompletne "spolszczenie" starszych wersji, a teraz wiedza, że jest coś lepszego niż darmowa Mozilla Thunderbird i nie daje mi to spokoju ...
I jeśli się uda naprawdę wykorzystam ten program ...
Tradycyjnie pozdrawiam i życzę powodzenia w losowaniu ...
:)

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
Jest to program któy przyda się każdemu kto korzysta z wielu kont pocztowych czyli tak jak ja.Nie ma ma strony na której nie miał bym konta pocztowego :p Ciagłe logowanie z osobna jest denerwujące ponieważ zajmuje to zbyt wiele czasu

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Witam,
pprogram chciałbym wygrać z dwóch względów, po pierwsze w pracy używam wersi jednostanowiskowej, obecnej w jednych z wydań KŚ, lecz jest to stara wersja.
Po drugie, OE i inne twory znanej firmy na "M" są baardzo awaryjne, ciągłe przerosty baz, czego nie spotkałem w Nietoperku :) Dla mnie ten program jest bezkonkurencyjny w tej klasie.
Jego główne zalety to : szybkość , intuicyjność i niezawodność, również tworzenie kopii zapasowych jest proste, szybkie i skutecze.
Najfajniesze funkcje programu:
- szybkość działania
- tablica informacyjna
- dyspozytor poczty
- makra oraz definiowanie szablonów (często korzystam)
- możliwość definiowania różnego układu okien i kolumn
- zaawansowane opcje backupu danych i ustawień kont
oraz funkcja "porządki w folderach"

Polecam Nietoperka osobom, dla których bezpieczeństwo poczty jest na pierwszym miejscu, to naprawdę przyjazny program pocztowy
jak dla mnie "wisienka na torcie" programów pocztowych. :)

Pozdrawiam
Nicolas

Coast32

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hello Naits,
I beleive the BAT is a much better e-mail client than the default Microsoft Outlook,so please count me in for the professional edition of the giveaway as I would try this e-mail client for a change since I have more than one e-mails account to log online everyday which is very time-consuming.
Thank you for the arrangement ;)

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam!
Program jest skierowany do odbiorcy, który oczekuje coś więcej niż zwykłe wysyłanie poczty. Jest to program skierowany do "kenesera". Jest to już skomlikowana aplikacja, posiadająca bardzo duże możliwości konfiguracyjne. Osobiście korzystam na codzień z wersji The Bat! Voyager (tzw. przenośna wersja). Cenię sobie to, że jest to w pełni funkcjonalna wersja, z tymi samymi funkcjami jak stacjonarna, którą zawsze zabieram ze soba na wyjazd aby nie konfigurować od nowa kilku swoich skrzynek pocztowych, a dodatkowo aby mieć dostęp do swojej poczty, której otrzymuję wiele, w związku z wykonywaniem swojej pracy. Potrzebował bym jednak na stałe w swoim stacjonarnym komputerze wersji normalnej, nie przenośnej. Zdarza się, że często zapominam z pracy pendraiva z wersją przenośną i pocztę w domu, czytam przez logowanie się do poszczegónych skrzynek pocztowych poprzez internet. I to czasem mnie doprowadza do szału! To co uważam, że jest najlepiej rozwiazane w programie i co mi się bardzo podoba, to system robienia kopii zapasowych pełnych ustawień poszczególnych skrzynek, włącznie z ich zawartością i jej błyskawicznego przywracania, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Oczywiście kopie zabezpiecza się stosownym loginem, aby ktoś sobie nie skorzystał z naszych skrzynek! Może teraz się uda wygrać lickę?

Number99

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I would really like to win because I could really use TheBat's multiple accounts feature! So please count me in for this one :)

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
A very good giveaway indeed!

Please do count me in because I too have mutiple accounts for e-mailing.
Thank you Naits,

Regards

chrono

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
witam
dlaczego chciałbym wygrać ?
bo lubię i czasami również muszę przeglądać pocztę wyłącznie offline, często nie mam dostępu do internetu w czasie podróży a podróżuję sporo, miłym aspektem jest również że wszystkie konta pocztowe są w jednym miejscu, interfejs jest dużo czytelniejszy niż na niektórych skrzynkach pocztowych z których korzystam, gdy jestem online o nowych wiadomościach dowiaduje się natychmiast po ich nadejściu co jest dla mnie bardzo ważne, sprawny filtr spamowy na wielu skrzynkach(np. o2) ichni filtr przepuszcza wiadomości od dostarczyciela konta pocztowego,
w the bat urzekło mnie sprzętowe uwierzytelnienie za pomocą eToken Pro, dzięki czemu moje e-maile są zabezpieczone przed niepowołanym dostępem osób trzecich (np. koledzy z pracy , dziewczyna ;) ), kiedy zostawiam go samego w pracy czy w domu.
Pozdrawiam

zakrzewscy0

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam.

Miałem okazję testować program pocztowy The Bat! do użytku domowego u znajomego. Przekonałem się, że jest rewelacyjny i bardzo przyjazny dla użytkownika. Jestem bardzo zadowolony z mnogości opcji,funkcji i użyteczności tego programu. Chciałbym go móc posiadać na mój prywatny użytek. Uważam, że program zajmuje pierwsze miejsce wśród podobnych aplikacji, a producent jest wiodącym na rynku ogólnoświatowym. Wielkie ukłony i podziękowania dla twórców i producentów programu. Pozdrawiam - Jan.

blueskygal

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
The Bat is the best. Simple. It has everything an email program should have and that most don't. And I would be thrilled to win a licence.

Status
Zamknięty.
Do góry