Toolwiz Time Machine Beta

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28519
Miasto
Trololololo
Toolwiz Time Machine Beta - to nowe narzędzie do tworzenia migawek systemu i ich szybkiego przywracania.Program działa na podobnej zasadzie jak comodo toime machine czy rollback RX
Hi All,

We are glad to let you know we just released a new beta product: Toolwiz Time Machine.
You can download it from this link:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

With this product, you can create no more than 24 snapshot of your system partition in few seconds and restore your system to any snapshot mode within few minutes.

The product is still in beta and we strongly recommend you only try it in your testing PC. If you want to try it in your system, please backup the important data before use it.

Toolwiz Time Machine uses the "Copy on Write" tech to backup your system on the fly and its smart engine will only backup the "Useful" data. So one snapshot only takes some MB data.

Thanks for our volunteers from china offers the tech support and suggestion. Thanks for the help from Mr. Dabi on testing the beta product.

Toolwiz Team.

A

Anonymous

Parę fotek:
24236572013-02-19_11h53_43.png

25976402013-02-19_11h43_20.png

13204462013-02-19_11h40_16.png

13093732013-02-19_11h50_19.png

71465962013-02-19_11h44_31.png

Nie wiem czy nie potrafię włączyć konsoli odzyskiwania, czy po prostu program jej nie ma i możliwe jest tylko przywracanie spod działającego systemu :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28519
Miasto
Trololololo
Jak masz AppGuarda i nie wyłączyłeś MBRGuard to pewnie się nie zainstalowała oczywiście o ile w ogóle ten program dodaje taką konsolkę. :szef

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28519
Miasto
Trololololo

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
marsellus napisał:
AG ni ma bo instalowałem to na virtualu :klawik.
Marsellus, wygląda na to, że oni celowo nie wprowadzili tego udogodnienia, pozwolę sobie odnieść do tej wypowiedzi

A

Anonymous

Wiem, wiem artoor czytałem, i jak dla mnie z tego właśnie powodu programik mało przydatny :gwizdek
BTW. OXY to nie ten program :yhy

A

Anonymous

Sam używam Toolwiz TimeFreeze jednak głównie do testów programów
warto wiedzieć ze radzi sobie również z "syfami" :ok

A

Anonymous

Toolwiz Time Machine

fgQJqtU.png

Toolwiz Time Machine Free to niewielkie narzędzie do tworzenia kopii zapasowych danych na komputerze. Za jego pomocą możemy błyskawicznie utworzyć pełną kopię całej partycji systemowej, a następnie ją przywrócić zaledwie w kilka minut. Aplikacja jest bardzo prosta w obsłudze i nie zużywa zbyt wielu zasobów systemowych.
Korzystając z tego niewielkiego oprogramowania, możemy stworzyć nie więcej niż 24 kopie zapasowe partycji systemowej. Toolwiz Time Machine podczas tworzenia kopii partycji, korzysta z nowoczesnej technologii „Copy on write”, która przetwarza pliki w locie oraz przy okazji bierze pod uwagę tylko i wyłącznie niezbędne dane na partycji systemowej. W ten sposób każda kopia zapasowa, zużywa zaledwie kilka megabajtów danych.
źr - instalki.pl

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Re: Toolwiz Time Machine

Z tego co zauważyłem to jest też tam taka wzmianka:
Program dostępny jest w formie beta i może sprawiać różne problemy techniczne. Przed instalacją programu Toolwiz Time Machine zalecamy utworzenie i zabezpieczenie własnych, prywatnych danych.
Ostatnia aktualizacja 2013 co nie napawa optymizmem. Rozumiem że program robi a'la migawki systemu. Ktoś wogóle korzysta i czy ingeruje to w mbr.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28519
Miasto
Trololololo
Re: Toolwiz Time Machine

alco napisał:
Z tego co zauważyłem to jest też tam taka wzmianka:
Program dostępny jest w formie beta i może sprawiać różne problemy techniczne. Przed instalacją programu Toolwiz Time Machine zalecamy utworzenie i zabezpieczenie własnych, prywatnych danych.
Ostatnia aktualizacja 2013 co nie napawa optymizmem. Rozumiem że program robi a'la migawki systemu. Ktoś wogóle korzysta i czy ingeruje to w mbr.
Tak migawki a jeśli chodzi o MBR
No, It does not change your MBR

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11845
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Połączyłem bo temat już był. :bea

alco