Toruniak vel Sławektor - rejterada cz.2

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Re: Toruniak vel Sławektor - rejterada

Bizon napisał:
A jeśli Ci ktoś na forum nie odpowiada to je zmień bo skargi do Jarosława chyba uja dadzą.
A dlaczego mam zmieniać ? Wolę prostować i wyprowadzać z dołka błądzących :klawik. .

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

Hornet napisał:
Bizon napisał:
A jeśli Ci ktoś na forum nie odpowiada to je zmień bo skargi do Jarosława chyba uja dadzą.
A dlaczego mam zmieniać ? Wolę prostować i wyprowadzać z dołka błądzących :klawik. .
Dlatego zaproponowałem wspólne "wyprostowanie" forumowych przedszkolaków bo to forum zeszło do poziomu żłobka.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355

Na tym forum od jakiegoś czasu dzieje się źle.Zaczyna się od bitki i od jednego robi się ogólne zamieszanie jak na filmiku nr 1 jeden zaczął a wszyscy zostali obdarowani :szydera
1.
comment_xg9FUJeCxQHvPBggxMglrz50WwTrDQni.gif
Kiedy już wydaje się że sytuacja została opanowana, znajdzie się jeden co nie daruje ostatniemu bo przecież dop.......ć trzeba wszystkim po równo filmik nr 2. :pala
2.
R3LZZkK.gif
Ludziska wyluzujcie w końcu rajtuzy, apeluje do was :hippie .

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Toruniak vel Sławektor - rejterada

Hornet napisał:
... Slawektor tym co pisze stymuluje Cię jak koka .
Nie wiem dlaczego masz taką awersję na krytykujących Układ.Za komuny było Ci lepiej :szydera ?
Horneciku.
Rozbawiłeś mnie do łez.
Koka? Nie, nigdy. Wolę Marychę. :klawik.
Sławektor działa(ł) na mój układ trawienny lepiej niż espresso.

Słowa : komuna + :szydera = stare pierniczenie, a wiesz, co to oznacza. Nie mówili Ci o tym mamusia i tatuś? Nie żyli w komunie? :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30605
Miasto
Trololololo

Tematy o odejściu usera połączyłem.SławekTor vel Toruniak odszedł na własne życzenie, prosił o skasowanie konta więc to zrobiłem.Jakie były powody każdy chyba wie i tyle chyba w tym temacie, a tak na poważnie przecież to jest forum o programach a nie forum typu "daj mi ostatnią szansę" czy " wybacz mi" :jezyk

Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry