Przede wszystkim podziękowanie za zorganizowanie konkursu.Sam program jest świetny bo posiada wiele funkcji których dodatkowo nie trzeba instalować dlatego chciałbym być jednym z wygranych tego progamu.Pozdrawiam.
Czasu mało więc każdy soft jaki jest w stanie usprawnić działania na plikach i pracę przy komputerze jest bezcenny.
Pozwólcie że również przyłączę się do gry
sheriff - dzięki za konkurs!
Właściwie wszystko chyba już zostało powiedziane, cóż mogę dodać? Chyba tylko to, że tak jak wszyscy pozostali z 23 startujących (na razie 23, bo do 10 września pewnie będzie drugie tyle - co najmniej!) bardzo chciałbym wygrać Total Commandera. Wszak to niewąpliwie najpopularniejszy i najbardziej czcigodny zarazem następca starego dobrego Norton Commandera z epoki pre-Windowsowej, Menedżer Plików - przez duże M i P.
Szacun ogromny dla Sheriff-a za kolejny tak smakowity kąsek, jakich nie szczędzi nam ostatnio,
podziękowania także dla producenta Total Commandera za obdarowanie PZD 5 licencjami.
Od początku mojej przygody z komputerami (ten okres ginie już w pomroce dziejów ) używałem dwu panelowego menadżera plików (wtedy był to Norton Commander). Do tej pory tego typu program musi być zainstalowany jako pierwszy na moim komputerze. Total Commander jest najlepszym przedstawicielem dwu panelowych menadżerów, więc jasnym jest, że chciałbym zostać szczęśliwym posiadaczem jednej z pięciu licencji.
Dzięki sheriff'ie za super konkurs, a firmie Ghisler za licencje.
Zgłaszam swój akces w tym konkursie na najlepszy menadżer pików jaki znam. Prostota w obsłudze, mnóstwo konfiguracji
oraz język polski, więc proszę mnie wpisać na listę konkursową.Zdobycie licencji było by super prezentem na nowy laptop brata.
program legenda, najlepszy do zarzadzania plikami, licencja lifetime, rzadko spotykana w swiecie softow, struktura modularna umozliwiajaca dodawanie pluginow wg wlasnego uznania, ktorych bez liku w sieci, do tego z wlasnym, wbudowanym modulem ftp - uff... wymieniac by mozna bez konca jego zalety.
sheriff - dziekuje za konkurs, ktory niewatpliwie przyciagnie mnostwo chetnych
To już będzie kolejna próba wygrania tego softu, w międzyczasie korzystałem z kilku innych, powiedzmy zamienników, z lepszym lub gorszym skutkiem. Większość tych programów i tak bazuje na rozwiązaniach TC ale skoro jest znowu okazja wygrania prawdziwej legendy wśród menadżerów plików to czemu nie spróbować.
Sam program posiada ogrom przydatnych funkcji nie tylko jeśli chodzi o sprawne zarządzanie i operacje na plikach a mimo wszystko jest przejżysty i dość mało problematyczny w obsłudze. Po nauczeniu się chociażby podstawowych skrótów klawiszowych praca z nim jest bardzo szybka i wygodna.
Podziękowania za kolejny konkurs dla Szeryfa i dla sponsora nagród
Dziękuję za konkurs!
Total Commander jest świetnym managerem plików, ułatwia i przyspiesza pracę z plikami. Takie funkcje jak Porównanie plików i synchronizacja katalogów, obsługa skompresowanych plików, mój ulubiony klient FTP, umożliwia wznawianie pobierania plików, znajduje zdublowane pliki na komputerze.
Jest tak dobry, że warto go mieć.
Total Commander był i jest moim obiektem pożądania. Kiedyś -bo z zazdrością patrzyłem jak szybko inni działają na plikach, folderach itd. Gdy sam stałem się posiadaczem wersji shareware dopiero "szczęka opadła". Program wzbogacony o mnóstwo wtyczek okazał się prawdziwym kombajnem. Potężne narzędzie dla informatyków, którzy wiedzą jak te wtyczki do TC wykorzystać. Sam korzystam codziennie i marzę o TC z licencją.
Dzięki za tak długo wyczekiwany konkurs
Chciałbym otrzymać licencję na TC z prostego powodu: dyski rosną w pojemność i zarządzanie plikami staje się zadaniem samym w sobie. A póki co nic lepszego na rynku raczej nie ma. Dzięki za konkurs!
Chętnie zawalczę o ten program aktualnie używam XYplorer jest okay ale jednak Total Commander to szwajcarska precyzja (menedżer plików, autorstwa szwajcarskiego programisty) i sporo funkcji jak w szwajcarskim scyzoryku jest szybki i posiada dużą ilość pomocnych wtyczek , które rozszerzają jego funkcjonalność .
Dzięki za kolejny fajny konkurs na pożyteczny program
Dotychczas jakoś obywałem się bez Total Commandera. Nie było źle. Doceniam jednak wygodę i korzyści płynące z użytkowania tego softu. Stąd mam wrażenie, że z tym wszechstronnym managerem plików na pokładzie będzie mi się żyło nieco lepiej. Poza tym korci mnie, żeby sprawdzić przy tak dużej liczbie uczestników, czy mam jeszcze trochę szczęścia.
Podziękowania dla producenta Total Commander za licencje. Szeryfie gratuluję świetnego konkursu i wzięcia niczym ostatnia dziewica w mieście.
Zgłaszam się do konkursu, gdyż jest to nieoceniony program przy pracy z plikami na komputerze. Swoją pozycję lidera wśród menadżerów plików utrzymuje od wielu wielu lat, co również świadczy o jego wyjątkowości. Bardzo często muszę wykonać zadania na dużych ilościach plików, a do tego taki menadżer jest niezastąpiony. Ma wiele zaawansowanych możliwości, które można też dodatkowo doinstalowywać. Dziękuję za konkurs.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.