Total Commander - Konkurs

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Total Commander to najlepszy menedżer plików dla Windows. Jest bardzo prosty w obsłudze. Dlatego chciałbym go mieć na moim pokładzie.
Podziekowania dla sheriffa za zorganizowanie konkursu :piwko

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
when I young I most like the application that has a look cool, I do not care about the number of ram and application performance, but now I prefer easy application and has been shown stable, this is very good application, BTW I still use my old computer, which is why I was very concerned with the performance applications that survive on my computer
thanks for making this giveaway

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Total Commander to zdecydowanie najlepszy program do zarządzania plikami, który zdecydowanie ułatwia i przyśpiesza pracę. Aplikacja posiada mnóstwo przydatnych funkcji. Bardzo by mi się przydał ten program. Wielkie podziękowania za kolejny świetny konkurs ;)

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
bardzo dobry menadżer używam na androidzie i wszystko jest :ok także przydał by się i w wersji PC a póki co na peceta nic co by mi pasowało nie znalazłem i nie używam żadnego tego typu programu obecnie, także z miła chęcią zgłaszam się do udziału w konkursie na ten bardzo dobry soft :em0200

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1060
Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego. Dużo pluginów, szybki, wygodny... Prawie bliski ideału.
Spróbuje szczęścia może w końcu dopiszę mi szczęście w losowaniu u ciebie i dziękuje za konkurs sheriff

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Total Commander to prawdopodobnie najlepszy menedżer plików, dlatego bardzo by mi pomógł, w codziennym użytkowaniu komputera :)

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Dziękuję za kolejny świetny konkurs.

Osobiście uważam Total Commandera za najlepszy menadżer jaki powstał dla okienek, a wiele ich testowałem.
Dlatego bardzo bym chciał stać się posiadaczem tego wspaniałego programu.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny menedżer plików, znacznie lepszy i posiadający znacznie większe możliwości konfiguracji niż wbudowany Eksplorator Windows. Dzięki za konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:hi Oto lista wielkich farciarzy co mieli szczęście w losowaniu . Osoby nagrodzone od miejsca 1 do 5 proszę o dostarczenia wymaganych danych do mnie . Gratuluje i zapraszam na kolejne moje konkursy :piwko :hura :hura . Na potwierdzenie odbioru na pw do mnie i dane wymagane przez firmę czekam 24 godziny . W przypadku braku potwierdzenia uznam że rezygnujecie z nagrody

Dane wymagane przez firmę by wygenerować klucze są następujące :

> * imię :

> *nazwisko :

> *miasto :

> *kod pocztowy :

> *kraj :

> *email :

1png_spshrew.png
2png_spshreq.png
:dziękuję

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Gratulacje dla wygranych :piwko

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Gratuluję nagrodzonym. :piwko
Skoro znowu mi się nie udało... - pewnie będę miał szczęście w miłości! :buziakk :bea :zaciesz

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Cieszę się że wygrałem, chociaż smutno się zrobiło że nie mam szczęścia w miłości. A już mi chodził pomysł zakupu grupowego, bo przy 40 chętnych cena licencji to ok 67 zł. A tyle to bym dał za kultowy program z dożywotnią licencją.
Tak czy inaczej uśmiech z twarzy hocika nie znika :)
Sheriff dzięki za konkurs marzeń. :piwko

Do góry