Trend Micro Titanium Maximum Security 2012 na 3 miesiące

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44718
Miasto
Gdzieś w Polsce
Trend Micro Titanium Maximum Security 2012 - ten najnowszy hiper super rewelacyjny pakiet na trzy miechy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, na tureckim fejsbuku. Oczywiście mamy to polubić i wypełnić ankietę...
Seven może teścik :??

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dziwne, na oficjalnej stronie nie ma podanej wersji 2012. Widnieje dalej stara:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Lukłem na stronę z produktami beta i zdjeli Trend Micro Antivirus, Internet Security i Maximum czyli faza beta się zakończyła. Były dwie EB 1 , EB 2, podawałem w temacie Trend Micro .

W google wpisuje z oznaczeniem 2012 i wyskakuje wersja Beta w informacjach o Finale nie . Jedno jest pewne Beta 2 została ukończona , Finału nie ma na oficjalnej stronie więc wypada,że jest w fazie RC :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30067
Miasto
Trololololo
Promocja działa, po zalogowaniu na FB i kliknięciu LIKE wypełnia się i mamy instatalor do pobrania. :D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Ale która wersja bo na oficjalnej nie widnieje 2012 tylko 2011, na Pl oddział nawet nie patrzyłem bo zawsze mamy w plecy :) W googlach dalej informacja jest z wersji beta :) Nie kmienie już o co kaman :cool:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30067
Miasto
Trololololo
Trend Micro Maximum Security , co dziwne drugi raz z tego samego konta nie mogę pobrać :x .Nie pamiętam czy to było 2011 czy 2012

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Pobrałem instalator, ale nie chcę się nawet odpalić :) Stawiam na wersje 2011, na stronie głównej w sklepiku dalej widnieje wersja 2011, na fejsie tureckim gdzie jest te promo nie ma informacji o nowej wersji 2012 na tablicy , na głównym koncie Trend Micro ja facebooku też cisza . Google nie wyświetla wersji 2012, jakby była by zdążyła zaindeksować . Na torrentach też cisza, są tylko fejki z trojanami :D Na vortalach też czysto m. in DP.PL :D

Do góry