Trojan Killer za darmo !

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Chcę się podzielić publicznie, dlaczego przyznałem Emmersowi pochwałę:
za to, że napisał po polsku!

A

Anonymous

A po co to bicie piany ?? Ja już pisał wcześniej Jorn11 : MBAM i Hitman nie dają rady ? Chyba,że łykacie wszystko w myśl zasady : jak dają to brać.Ja jednak widzę różnicę w jedzeniu : mortadeli a szynki parmeńskiej :eek:o

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Hornet, prawdziwy smakosz próbuje różnych potraw regionalnych, przy jednych zostaje, przed innymi ostrzega :dziwak

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
licencja z 3 dni zrobiła sie na 18 dni

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
no i sie skonczyło testowanie tego programu

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Ja sobie to zainstalowałem tak dla testu zaraz jak ta promocja się pojawiła. Mam Windows 8.
Zaktualizowałem sobie bazy, po czym dla próby zrobiłem skan. Wykrył jakiś niby zainfekowany wątek w winlogon.exe, niby go naprawił, po czym zaczął naprawiać jakieś inne "powirusowe uszkodzenia" więc ja przestraszony, wyłączyłem to cholerstwo i wyłączyłem komputer.
Efekt: rozpieprzony stos protokołu, do tego stopnia, że trzeba było co uruchomienie komputera resetować stos IP, bo bez tego połączenia w ogóle nie było, tylko Windows cały czas widział "Dostęp do Internetu", ale bez konkretnej sieci... Uruchom ponownie wyglądało tak, że w nieskończoność widziałem planszę Ponowne uruchamianie. No po prostu jaja kompletne.
Racja: *****, nie program.

Do góry