TrustPort Internet Security 2013 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30043
Miasto
Trololololo
Licencja na 6 miesięcy
Doskonała ochrona przed złośliwym oprogramowaniem całego komputera. Kompletna ochrona dla Twojego komputera i danych przed szkodliwym oprogramowaniem i zagrożeniami internetowymi

Ochrona antywirusowa i antyspyware
Inteligentna zapora sieciowa
Ochrona poczty e-mail
Przenośny antywirus na USB

Ochrona komputera na wszystkich frontach

Ochrona antywirusowa i antyspyware
Zarządzanie hasłami - PORTUNES - NOWOŚĆ!
Ochrona poczty
Monitoring stron internetowych
Automatyczne monitorowanie mediów
Inteligentny Firewall
ulepszony Inspektor Aplikacji - NOWOŚĆ!
Ochrona rodzicielska

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Kod kuponu/promocyjny

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

adamk4

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dziwne nie przychodzi zadny meil?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30043
Miasto
Trololololo
zmień maila lub sprawdź w spamie

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
klucz przychodzi na koszmail :dziwak

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Niby fajny ale tragicznie długo się uruchamia :pala Gdy po 10 minutach raczy odpalić wszystkie swoje usługi to jest ok.Podczas instalacji można wybrać opcję,że trust blokuje inne aplikacje do momentu swojego uruchomienia, ale wówczas czekamy na uruchomienie kompa jw.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Sigma ..uzywam Trustporta od 2012 i niezauważyłem żadnych zamuleń kompa, co do startu programu można go porównać z Nortonem lub Bitdefenderem więc pisanie o 10 minutach jest co najmniej nadużyciem :) Może masz za wiele programów w autostarcie lub czas na letnie porządki w systemie ...Trustporta Is 2013 używam na starym 6-letnim lapku( Turion 1,6 x2 + 1,5 Gib RAM ) i 7 startuje w niecałe 48 sekund :) ..ze strony Trustporta nie mam zadnych problemów...zresztą tak jak i znajomi którym ten program zainstalowalem

A

Anonymous

Securitas napisał:
Sigma ..uzywam Trustporta od 2012 i niezauważyłem żadnych zamuleń kompa, co do startu programu można go porównać z Nortonem lub Bitdefenderem więc pisanie o 10 minutach jest co najmniej nadużyciem :) Może masz za wiele programów w autostarcie lub czas na letnie porządki w systemie ...Trustporta Is 2013 używam na starym 6-letnim lapku( Turion 1,6 x2 + 1,5 Gib RAM ) i 7 startuje w niecałe 48 sekund :) ..ze strony Trustporta nie mam zadnych problemów...zresztą tak jak i znajomi którym ten program zainstalowalem

A jak z jego wykrywalnością? Niewiele nowych testów obejmuje również TrustPort.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Z wlasnego doświadczenia wiem ze wykrywalnosc jest na bardzo wysokim poziomie, w testach w ktorych jest brany pod uwage zajmuje miejsce w czolówce.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44681
Miasto
Gdzieś w Polsce
Securitas napisał:

Też drugi rok używam na blaszaku i nie ma problemu ze startem. Raz na jakiś czas spowalnia deko Operę jak sprawdza stronki.

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Securitas napisał:
Nie chodzi mi o zamulanie kompa takie jak w przypadku różnych produktów Kasperskyego ale to że ten Trustport tragicznie długo sam się uruchamia. Żadne porządki w kompie nie mają tu nic do rzeczy.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Panowie czy licencje z tej promocji sumują się czy po wpisaniu drugiej licencji subskrypcja zwiększa się o kolejne 6 miesięcy czy nie?

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
testuję program na jednym z komputerów i nie wiem jak ustawić zaporę,aby nie blokowała firefoxa,thunbirda,aqq itd.Domyślnie zapora ustawiona na "użyj reguł zapory" ,a niestety programy działają tylko na "zezwalaj na wszystkie połączenia"

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
mavio napisał:
testuję program na jednym z komputerów i nie wiem jak ustawić zaporę,aby nie blokowała firefoxa,thunbirda,aqq itd.Domyślnie zapora ustawiona na "użyj reguł zapory" ,a niestety programy działają tylko na "zezwalaj na wszystkie połączenia"
Niestety w tej kwestii nie pomogę bo programu nie używam.
Ale skoro już go zainstalowałeś to mam pytanie, czy próbowałeś może wpisać dwie licki żeby sprawdzić czy się sumują licencje z tej promocji?

Do góry