Trzymajcie się!

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Dobry wieczór,
ja przychodzę się tylko pożegnać, wiem wiem, pisałam już raz o tym i mimo, to zostałam za Waszą namową, teraz jednak już tak nie będzie, bo najzwyczajniej w świecie mam już tego wszystkiego dość, wiecznych kłótni i awantur o byle co, ale szalę przeważył fakt, że pewna osoba posądziła mnie w pewnym sensie o kradzież, a konkretnie starała się przekonać wszystkich, że to co ja napisałam na forum, pochodzi z podanego przez niego źródła, którego ja nie podałam, fakt jest jednak taki, że sama doszłam do tego co napisałam w temacie i zwyczajnie w świecie chciałam pomóc innym, nigdy złodziejką nie byłam, nie jestem i nie uważam, abym zasłużyła sobie na bezpodstawne rzucanie takich oskarżeń w stosunku do mnie. Pomimo tego, że byłam przywiązana do tego forum i zawsze kiedy coś tutaj było nie tak i miałam dość czy nawet robiłam sobie od forum przerwę, to mówiłam sobie "na pewno będzie lepiej" itp, teraz już tak nie uważam, tutaj nie będzie już lepiej, bo nic tutaj nie jest w tym kierunku robione, niestety i nie tyle chodzi mi tutaj o administratora jak pewnie pomyślała większość, tylko raczej o samych użytkowników, większość deklaruje, że chce dla forum dobrze, ale tak naprawdę, to użytkownicy zmieniają, to forum w taki syf, ale mniejsza o to, trzymajcie się wszyscy i miłej zabawy na forum, a jeszcze jedno, ponieważ już się tutaj nie zobaczymy, a mamy już listopad, to już teraz życzę Wam Wszystkim Wesołych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla Was i dla Waszych Rodzin, spędźcie ten czas w taki sposób jak Wam najbardziej odpowiada, nie koniecznie w gronie rodziny.

Dzięki Wszystkim za Wszystko...

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Ostatnio nie wiem co się dzieje z tym miejscem ale strasznie się zmieniło i z tego co widzę nie tylko ja tak uważam. Kiedyś ludzie przychodzili tu po pomoc, po wiedze, po ciekawe "gratisy", miło tu się spędzało czas. A teraz wygląda tak jak by większość wchodziła tylko po to żeby komuś dokopać, odreagować czy też wyżyć się na innych osobach. Wystarczy porównać obecne posty z tymi z początków forum. Niby nicki te same ale... no właśnie...
Trzymaj się Olu, skoro taka jest Twoja decyzja to niech tak będzie.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Trzymaj się Olu i powodzenia. Szkoda :(

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Trzymaj się Olu .
Gdy przeczytałem twój post - Usuwamy search i task view z paska zadań w windows 10 , i późniejsze wpisy niektórych użytkowników tego forum - czułem że pewnie będzie ostra reakcja z twojej strony , i niestety jest jaka jest .
Będzie to na pewno duża strata dla tego Forum , nieraz korzystałem z Twoich mądrych porad i bardzo były mi one pomocne .
Szkoda że odchodzisz , ale cóż jest to Twoja decyzja i myślę że nikt już tej decyzji nie zmieni .
Życzę Ci powodzenia i ......może kiedyś jeszcze tu wrócisz .

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Witaj. Jak dla mnie to nie ma czym się przejmować że ktoś coś tam napisał. Oskarżenie to już inna sprawa, ale i to można olać, prawde znasz tylko ty, a poza tym do oskarżenia potrzeba dowodów. Jeśli ty nie masz nic sobie do zarzucenia to nie ma czym się martwić, nie zależnie od tego skąd pochodził ten post. A tym zfochowanym z oskarżeniami proponuje się udać tu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Też ostatnio widze jakieś chore kombinacje na tym forum, pochwały, fochy, itd. Nie wiem, być może ktoś handluje nimi na allegro, a więc życze powodzenia. I w buty....

Jeśli chodzi o mnie to myśle że przyszedł czas gdzie ludzie powinni się jednoczyć a nie dzielić. Niezależnie od rasy, kraju pochodzenia, wiedzy, itd. A bzdury zostawić za plecami. Niestety nie wszyscy to rozumieją....... Trzymaj się twardo.

Status
Zamknięty.
Do góry