TuneUp Utilities 2014 zniżka

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30414
Miasto
Trololololo

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Masz rację dlatego użyłem słowa "chyba". Ale interesuje mnie tylko oferta poniżej 50 zł jak kiedyś otrzymałem propozycję aktualizacji do wersji 2011 za 38 zł z okazji wielkanocnej promocji.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zastanawiam się nad zakupem, nie bardzo jednak jestem pewnym znaczenia licencji. Czy może mi kto wyjaśnić czy to jest licencja dożywotnia i na co w związku z tym można liczyć ?

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Ostano kupowałem ponad rok temu wersję 2012 z automatyczną aktualizacją do 2013 i jet to licencja dożywotnia (na 3 stanowiska w moim przypadku). Obecnie TuneUp sprzedał się AVG i nie jestem pewien jak oni rozwiązują to zagadnienie. Jak wchodzę na stronę domową Tune Up i wybieram opcję uaktualni to widzę że proponuje mi roczną licencję.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
No właśnie na polskojęzycznej stronie proponują roczne licencje, a tu jakby dożywotnią. Trochę się pogubiłem z tym wszystkim. Dzięki za odpowiedź, choć nie rozwiązuje ona moich dociekań w tym temacie. Może znajdzie się ktoś kto wyjaśni czym jest owo: includes a 3-PC non-expiring lifetime license ?

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Skuszony ofertą zakupiłem to wspaniałe narzędzie. Wszystkich którzy zechcą pójść w moje ślady muszę jednak przestrzec, że pakiet nie jest spolszczony, a otrzymany klucz nie będzie pasował do polskojęzycznej wersji. Jeśli chodzi o licencję to korzystając z tłumaczenia dowiedziałem się tylko tyle, że ta wersja programu TuneUp Utilities 2014 jest na trzy PC, i nigdy nie wygaśnie. Podobno można z nich korzystać, tak długo, jak się chce.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
50% zniżki na zakup po okresie testowym ,promo do 29.10 godz 23,59
Jeśli już zastanawiasz się, dlaczego Twój stary komputer nie działa tak szybko jak kiedyś, PC Tuneup trial pozwoli wykryć i naprawić problemy bez wydać ani grosza. Pobierz pełną moc jednego z najlepszych dostępnych na optymalizujące Download.com - zupełnie za darmo. Jeśli zdecydujesz, że chcesz zachować kompleksową opiekę PC TuneUp po okresie testowym, można teraz dostać optymalizator dla 50 procent off, w specjalnej cenie promocyjnej 19,99 dolarów (Orig. 39,99 dolarów) - wyłącznie na Download.com. TuneUp PC obsługuje Windows XP, Vista, 7 i 8 i jest w pełni kompatybilny z całkowicie nowego Win 8.1. Oferta ta będzie trwała przez tydzień i kończy o 23:59 CET, wtorek, 29 października.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry