TuneUp Utilities / AVG PC TuneUp

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Re: TuneUp Utilities

TuneUp Utilities 2014 pod adresem

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
- licencja do 3 komputerów dożywotnia a AVG PC Tuneup sprzedawany jest z licencja ROCZNĄ i tylko na JEDNO STANOWISKO. Podobna cena a po roku przestaje działać - bez komentarza.
Seriala z jednego programu nie można przenieść na drugi, choć wyglądają niemal identycznie. Wniosek nasuwa się jednoznaczny kto chce kupić powinien kupic TuneUp Utilities 2014 jako następcę TuneUp Utilities 2013 z witryny

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

PiotrN72 napisał:
TuneUp Utilities 2014 pod adresem

- licencja do 3 komputerów dożywotnia a AVG PC Tuneup sprzedawany jest z licencja ROCZNĄ i tylko na JEDNO STANOWISKO. Podobna cena a po roku przestaje działać - bez komentarza.
Seriala z jednego programu nie można przenieść na drugi, choć wyglądają niemal identycznie. Wniosek nasuwa się jednoznaczny kto chce kupić powinien kupic TuneUp Utilities 2014 jako następcę TuneUp Utilities 2013 z witryny

Czy programy TuneUp Utilities 2014 i AVG PC TuneUP różnią się od siebie? Czy to jest jeden i ten sam program? Pliki instalacyjne różnią się wielkością. :eek: Chyba, że w wersji trial w jednym przypadku są zablokowane niektóre funkcje. Porównywał ktoś?

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki

Testowałem wersję AVG i obecnie mam TuneUp Utilities 2014 i na obecną chwilę różnic nie widzę. Wersja TuneUp Utilities 2014 ściągnięta ze stony

jest niestety nie po polsku lecz przy zakupie daje możliwość dożywotniej licencji. Jeśli jednak na ww stronie włączymy opcję aby przeszła na witrynę polskojęzyczną to już w przypadku zakupu oferuje wersję na rok - ciekawe.
Więc dla chętnych którzy będą kupować proponuję kupić ze strony ww. i ewentualnie skorzystać ze spolszczenia które oferował Emmers.
Ja właśnie tą opcję testuję.
Kiedyś otworzyłem temat o zniżce na 57%. Z uwagi że kiedyś zakupiłem ten soft w wersji 2012 (a w promocji był bezpłatny upgrade do 2013) obecnie jako stały klient co jakiś czas dostaję propozycję zakupu lub z rabatem nowej wersji.
Wcześniej na to nie zwróciłem uwagi że jednak te linki zawsze oferowały licencję dożywotnią nic nie wspominano o rocznej tak ja w AVG.
Powiem szczerze - lubię ten soft ale ponad 100 zł tak jak chce AVG za program narzędziowy na rok nigdy bym nie zapłaci. Kiedyś dałem ok 65 zł za dożywotnią 2012 i 2013 na 3 stanowiska i tą cenę byłem gotów zapłacić z uwagi na sentyment do tego softu.

PS.
Odnośnie różnic zauważyłem jedną. Wersja od AVG ma inne ikony w trayu a klasyczny TuneUp po aktualizacji bez zmian czyli tak jak w wersji 2013

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Testuje teraz TuneUpUtilities 2014 ale nie ten od AVG tylko ten z

.
Z uwagi że od momentu sprzedaży dla AVG nie oferują już wersji polskiej więc spolszczyłem ja plikiem od Emmersa.
Ostatnio tuneup zlokalizował aktualizację lecz nie udało się jej zainstalować. Twierdził że nie może znaleźć odpowiedniego pliku językowego.
Więc mała przestroga aby nie spolszczać tego softu jeśli nie ma takiej potrzeby lub w momencie wykrycia aktualizacji pobrać instalkę i ponownie zainstalować.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47

fluid

super saiyajin...