TuneUp Utilities / AVG PC TuneUp

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Re: TuneUp

Pewnie działa bardzo dobrze, lecz ja jakoś nie umiem się przekonać do tego nowego interfejsu :D
Przyzwyczaiłem się do 2009 strasznie :) Poczekam chyba jednak na 2011 i się przeniosę :D Mam subskrybcję tego programu i Tune Up daje zniżki ponoć. Jak się nowa wersja spodoba, to trzeba się będzie zaopatrzyć i na nowo przyzwyczaić :D

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10

tak ja zainstalowałem, zrobiłem czyszczenie 1 klawiszem i system padł :)

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D

No to widać nieciekawie... Miejmy nadzieję, że szybko to dopracują oraz wersja ta nie okaże się dla mnie "nieciekawa"... Chciałbym się przenieść na Win7 lecz mam wiele powodów które przesadzają o tym, że wolę jeszcze pozostać na obecnym systemie a jednym z nich jest Tune Up 2009, która na 7 nie chodzi. Jak 2011 mi się nie spodoba to poszukam chyba czegoś innego do optymalizacji lub zostanę przy też całkiem fajnym programiku jv16 PowerTools 2010.
Na razie mimo powyższych opinii pozostanę jednak optymistą, przetestuję już wkrótce i przekonam się na własnej skórze jaka jest ta 2011-stka.

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa

2011 to chyba jeszcze beta ?? Mam pełną wersję 2010 i także sobie chwalę, mogliby tylko dopracować defrag dysków.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.

TuneUp 2010 jest niezły, ale jeśli idzie o czyszczenie prywatnych wpisów trzeba zastosować do niego np. CCleaner, bo sporo rzeczy "zostawia" ...
TuneUp 2011 ... Chyba jeszcze się nie "ustabilizował" do końca ... Poczekam jeszcze, ale po Waszych komentarzach widzę, że jak go zabraknie to nie będzie tragedii ... ;)

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10

używam od pewnego czasu znów tej 2011 i ... straszny muł

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

Ja dzisiaj zacząłem testować...co masz konkretnie na myśli, zamula system?

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10

jeśli nie przeszkadza ci że on sie włącza z 10 sekund zanim coś sie pokaże to wszystko ok :) ikonka w pasku tray ładuje sie szybko ale odpalić program to tragicznie działa u mnie

Do góry