Sprawdziłem sobie i nie mam tego na dp.plFiltr cały czas włączony, zresztą prawie wszystkie są włączone. Niestety bez zmian, dalej puszcza.![]()
Takie mam filtrasyFiltr cały czas włączony, zresztą prawie wszystkie są włączone. Niestety bez zmian, dalej puszcza.![]()
OXY, mógłbyś wrzucić linki do swoich "Własnych" filterków? Danke.Takie mam filtrasy
![]()
OXY, mógłbyś wrzucić linki do swoich "Własnych" filterków? Danke.
U mnie działa z innym adresem:Od kilku dni jest u mnie jakiś problem z tym filtrem i nie wiem o co kaman?![]()
Zrób sobie kopie ustawień i spróbuj wyczyścić pamięć podręczną. Jak nie pomoże, to usuń ublocka i po ponownym zainstalowaniu przywróć ustawienia.Zauważyłem to właśnie też wcześniej ale jest lipa na obu adresach.
Wszystko to już przerabiałem.Zrób sobie kopie ustawień i spróbuj wyczyścić pamięć podręczną. Jak nie pomoże, to usuń ublocka i po ponownym zainstalowaniu przywróć ustawienia.
A może jakaś inna wtyczka blokuje u ciebie (choć byłoby to dziwne) ten adres?Wszystko to już przerabiałem.
Wywalałem i filtr i uBlocka i instalowałem od nowa...nic, kupa dalej...nie mam pojęcia co zaczęło blokować ten filtr?![]()
Sprawdziłem i mam to samo, testowo wywaliłem filtr i spróbowałem dodać na nowo ale się nie aktualizuje, pewnie coś po ich stronie także trzeba poczekać.Od kilku dni jest u mnie jakiś problem z tym filtrem i nie wiem o co kaman?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Czyżby problem leżał po stronie uBlocka, bo sam filtr jest na bieżąco aktualizowany?Sprawdziłem i mam to samo, testowo wywaliłem filtr i spróbowałem dodać na nowo ale się nie aktualizuje, pewnie coś po ich stronie także trzeba poczekać.