VIPRE Antivirus Premium- KONKURS

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
543
Very good software!
Please count me in for a license. Thanks!
2011 Compare The Best Antivirus Software Products VIPRE Antivirus 9 position, and Kaspersky 2 position.
Używam obecnie Kaspersky Pure 9 (trial na 3 m-cy). Zaskoczony jestem tym, iż bardzo obciąża system.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54811
Używam Norton Internet Security 2011,ale kończy mi się licencja, dlatego przystępuje do konkursu pozdrawiam

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Tylko ESS, Zmieniłbym ten zestaw bo się znudził. ;p A Vipre jest znakowmitym programem ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30569
Miasto
Trololololo
boniaszek napisał:
Tylko ESS, Zmieniłbym ten zestaw bo się znudził. ;p A Vipre jest znakowmitym programem ;)

Znudził ci się i dlatego chcesz wygrać ? Ciekawe czy będzie tak jak z Pandą....Komentarz jak dla mnie do usunięcia.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
oxy ma racje to jest lowca licek

sasman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Super cieszę się :D , ze jest szansa wygrania licencji na Vipra Bo 1. to mój faworyt!! jeśli chodzi o antyvirki Testowałem go i wg mnie jest the Best Bo: mały, szybki i zabójczo skuteczny :cool: a przede wszystkim NIE PRZEREKLAMOWANY! na tle konkurencji. 2. Poza tym była by to moja pierwsza wygrana na forum którego już długi czas jestem gorącym fanem. 3. A Ja mógłbym się stać wreszcie prawym internautą:? 4. Uwierzył bym wreszcie w to że cuda się zdarzają i ja też mogę się poszczycić takim fartem :szok

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Właśnie tego programu używam jako głównej ochrony, a zainstalowałem go z konieczności ( kończyła mi się licencja na inny ). Mimo, że promocja dawno minęła, klucz zostal przyjęty, program się zaktualizował do nowej wersji i wszystko działa. Siedzi sobie cichutko w trayu, nie obciąża nadmiernie systemu, aktualizuje bazy w/g ustawień.
Dodatkowo MBAM, SandboxIE i Zemana AntiLogger. Jeżeli wygrany kluczyk przedłuży lickę o kolejny rok, to piszę się na konkurs :)
Dzięki i pozdrawiam.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Używam KIS 2011. Niemniej jednak na laptopie kończy mi się licencja na program antywirusowy i taki program, może mi się przydać.

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Kończy mi się licencja na bit-defendera i kombinuję czym go zastąpić.
Mam przeczucie że vipre dobrze wpisuje się w te kombinacje.
Może będzie bardziej przyjazny dla laptopa?

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
taa... Panda akurat u mnie się nie sprawdziła. Zwalniała co dziwne mi komputer, częste bsody nie wiadomo dlaczego. A licencje których nie używam oddaje. Jest jeszcze jeden powód. Koledze zależy na ESECIE i jakbym wygrał Vipre to bym mu oddał go , ewentualnie dał jemu VIpre ...

A

Anonymous

A oto i wyniki :p
40ksn.png

Jak widać wygrał alinek :D
Lickę zaraz wyślę na PW :D

Do góry