VIPRE Internet Security 2012 - Konkurs

A

Anonymous

VIPRE Internet Security 2012 - Konkurs

VIPRE-Internet-Security-2012.png

ReviewsAntivirus napisał:
VIPRE Internet Security 2012 jest kompleksowym pakietem zabezpieczającym komputery działające pod kontrolą systemów windows.VIPRE Internet Security 2012 to połączenie nowej generacji technologii oprogramowania antywirusowego i anty-spyware z dwukierunkowym firewallem (zaporą sieciową) filtrującą dane przesyłane i wysyłane z komputera oraz modułem (filtrem) antyspamowym którego zadaniem jest filtrowanie poczty elektronicznej (e-mail) pod kątem niechcianych wiadomości.Program posiada nowoczesny i przyjazny nawet dla początkującego użytkownika interfejs a wszystkie funkcje dostępne są „pod ręką”, po instalacji program zapewnia optymalną ochronę i nie wymaga dodatkowej konfiguracji ze strony użytkownika.VIPRE Internet Security 2012 to ścisła czołówka jeśli chodzi o pakiety zabezpieczające, program cechuje się wysoką skutecznością (bardzo dobrze wykrywa i usuwa złośliwe oprogramowanie).

Opis programu

Zasady:

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać VIPRE Internet Security 2012.
2. Uczestnik konkursu musi mieć przynajmniej 20 postów.
3. Losowanie na random.org/lists

Rules:

1. Write why you want win VIPRE IS 2012.
2. Participant must be at least twenty written posts.
3. Draw will be on random.org/lists

Zakończenie konkursu i wyniki: 15 marca/End of the competition and results: 15th March

Powodzenia/Good luck

:francuz :francuz :francuz :francuz

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Uzywam Comodo IS ale z checia zamienilbym go na Vipre aby miec lepiej zabezpieczonego kompa :)

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Używam KIS 2012 i chciałbym wygrać Vipre, bo wtedy mój komputer będzie zabezpieczony.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Bo lepszego nie ma!!! Miałem ViprePremium ,ale to stare dzieje.Jednak tęsknota za żmijką wciąż świeżutka i boląca.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Wersja 4 bardzo przypadała mi do gustu, była leciutka dla systemu i skuteczna. Najnowsza wersja niejako kontynuuje tradycję. Słyszałem negatywne opinie na temat wydajności, ale z tego co wiem, buildy, które były wydawane, rozwiązywały problem. Bardzo chętnie przygarnę licencję na Vipre, bo to po prostu dobre zabezpieczenie.

E

elefante

Używam obecnie Avasta ,oj warto wygrać taki pakiećik VIPRE Internet Security 2012, miałem kiedys Vipre ale licka sie skączyła.Program jest rewelacja. :klawik.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Używam KIS 2012 ale licencja nie jest na długo więc VIPRE mógłby być przydatny

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
bo jest to znakomity , lekk9i program, który się u mnie swietnie sprawował i chetnie bym go zainstalował.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Używałem kiedyś programu, ale niestety zamknęli promocje (generowanie trial keyów) i musiałem zrezygnować :(

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie na moim komputerze gości Avast IS. Niestety licencja promocyjna z której korzystam wkrótce się kończy, jestem przekonany że, Vipre IS będzie idealną alternatywą.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Vipre IS jest dość lekki, posiada dobry firewall i jest skuteczny. Takich programów szukam. W tej chwili mam na jednym komputerze Vipre Antivirus.

t.

numpayak

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
I'm useing a vipre anti-virus version which is great and not slow down old my pc. But I'm want upgrade to internet security version screws to consider this model for me to add more security as well. Thanks

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
Niestety wyników konkursu nie będzie gdyż organizatorem okazał się pryszczaty bachor o nicku ReviewsAntivirus aka Soet85 aka Nikt.

:pala :pala :pala

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
OXYGEN THIEF napisał:
Niestety wyników konkursu nie będzie gdyż organizatorem okazał się pryszczaty bachor o nicku ReviewsAntivirus aka Soet85 aka Nikt.

...a ja mu dałem pochwałę :wariat

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:

OXY mam nadzieję, że dałeś temu gówniarzowi bana na 57 lat.

Do góry