W skrócie: oszałamiające sukcesy bandyckiej skarbówki [WAŻNE]

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11827
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Nie pierwszy użytkownik forum którego Donek doprowadza do wytrysku :sarkazm

piotrniz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Czyli co, ani jednego porządnego tutaj nie ma? Tylko sami tacy od popierania tortury cały dzień i często też całą noc zamiast snu? Żebym nie miał gdzie się skarżyć na zło i cenzurę?
...
Ja cały czas czekam na jakiś raport/raporty na temat niedziałania mojej strony, którego póki co mogę się tylko domyślać (o dowodach na jakimkolwiek rozsądnym poziomie zaś tylko pomarzyć, ale sami zobaczcie dział Analityka ruchu na
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
). Jakby nie działały 2 podstawowe sposoby kontaktu (
i ww. cenzura.flarum.cloud), to jest jeszcze strona
w darknecie dostępnym tylko przez przeglądarkę Tor Browser. Wasze IP oczywiście pozostają za jej sprawą ukryte, można pisać całkowicie anonimowo. No, ale to oczywiście trzeba być kimś normalnym, a nie z takich, co to się zachowują jak jacyś z narodu chrześcijaństwem nigdy nie dotkniętego albo mającego to jakieś 1000 lat za sobą (wyjątkowo "postępowi"). Żenada, że pewne elementarne wartości tak mało rozumieją się same przez się, że trzeba się aż w księdza bawić i przywoływać tego rodzaju punkty odniesienia.

ale przypomnijmy parę fajnych ciekawostek z naszego kręgu cywilizacyjnego, tradycja jedynie tysięcy lat wprawdzie, no ale jednak innej raczej nie mamy:
Jk 1:27: "Religijność czysta i bez skazy wobec Boga i Ojca wyraża się w opiece nad sierotami i wdowami w ich utrapieniach i w zachowaniu siebie samego nieskalanym od wpływów świata"
Mt 25:41-43: "Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: «Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! Bo (...) byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; [...]»"
Mt 22:39: "Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego"

Ostatnia edycja:

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11827
Miasto
Somewhere over the rainbow.
ale to oczywiście trzeba być kimś normalnym, a nie z takich, co to się zachowują jak jacyś z narodu chrześcijaństwem nigdy nie dotkniętego

Jak mnie ksiądz w dzieciństwie dotykał to się liczy czy nie?

Jk 1:27: "Religijność czysta i bez skazy wobec Boga i Ojca wyraża się w opiece nad sierotami i wdowami w ich utrapieniach i w zachowaniu siebie samego nieskalanym od wpływów świata"
Mt 25:41-43: "Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: «Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! Bo (...) byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; [...]»"
Mt 22:39: "Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego"

Jk to są cytaty z Jarka Kaczyńskiego a Mt to Matiego?

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Czyli co, ani jednego porządnego tutaj nie ma? Tylko sami tacy od popierania tortury cały dzień i często też całą noc zamiast snu? Żebym nie miał gdzie się skarżyć na zło i cenzurę?
Jak nie ma, jak są. Ja dla naprzykładu. Ale tortury skórką od salcesonu popieram. Cały dzień i całą noc, i znowu dzień. Zamiast snu.

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6166
Miasto
To tu to tam....
A Babcie Helenke testowales?

Do góry