Tutaj to już takie fikołki że aż musiałem ekran w laptopie obrócić
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
ale to oczywiście trzeba być kimś normalnym, a nie z takich, co to się zachowują jak jacyś z narodu chrześcijaństwem nigdy nie dotkniętego
Jk 1:27: "Religijność czysta i bez skazy wobec Boga i Ojca wyraża się w opiece nad sierotami i wdowami w ich utrapieniach i w zachowaniu siebie samego nieskalanym od wpływów świata"
Mt 25:41-43: "Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: «Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! Bo (...) byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; [...]»"
Mt 22:39: "Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego"
Jak nie ma, jak są. Ja dla naprzykładu. Ale tortury skórką od salcesonu popieram. Cały dzień i całą noc, i znowu dzień. Zamiast snu.Czyli co, ani jednego porządnego tutaj nie ma? Tylko sami tacy od popierania tortury cały dzień i często też całą noc zamiast snu? Żebym nie miał gdzie się skarżyć na zło i cenzurę?
A Babcie Helenke testowales?Czyli co, ani jednego porządnego tutaj nie ma? Tylko sami tacy od popierania tortury cały dzień i często też całą noc zamiast snu? Żebym nie miał gdzie się skarżyć na zło i cenzurę?