W skrócie: oszałamiające sukcesy bandyckiej skarbówki [WAŻNE]

piotrniz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
@OXYGEN THIEF po prostu szukam forów, które są dosyć aktywne i mają niemało użytkowników, tj. minimum tysiące, żeby tam rozpowszechnić wiedzę, jakie są namiary na centralę problemu dotyczącego telewizji, budowlanki, bandyckiej skarbówki, podsłuchów w np. restauracjach itd.

piotrniz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
OK, na razie muszę Was zostawić, miło by było, gdyby mój post nie zniknął, bo naprawdę mam dramat i oprócz tortur zrobiono mi szalenie niesprawiedliwy proces polityczny, gdzie sądy wszystkich instancji sprzeniewierzały się rażąco rozumowi i orzekały w sposób idiotyczny, byle tylko zadowolić siebie i zleceniodawców, czyli ogólnie swoją grupę przestępczą. I do Polski wjeżdżać nawet nie mogę. Tego rodzaju dramat. Zostałem banitą, bo jestem pokrzywdzony przez wielu ludzi. "Lepiej, by miał zginąć jeden niż by zginął cały" nasz gang. Coś w tym rodzaju.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11823
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Pójdziemy wszyscy siedzieć za ukrywanie zbiega :sarkazm

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28491
Miasto
Trololololo
@OXYGEN THIEF po prostu szukam forów, które są dosyć aktywne i mają niemało użytkowników, tj. minimum tysiące, żeby tam rozpowszechnić wiedzę, jakie są namiary na centralę problemu dotyczącego telewizji, budowlanki, bandyckiej skarbówki, podsłuchów w np. restauracjach itd.
My działamy w programach, promocjach i śmiesznych obrazkach :) . Ty działaj w mediach społecznościowych bo tam robi się zasięgi.
Radzę skasować zrzutkę bo efekt jest odwrotny.

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6166
Miasto
To tu to tam....
Aurora wolnosci, aurora wolnosci, tu nocny jaszczomp, powtarzam, tu nocny jaszczomp, odpowiedz szybko bo znowu ustawiaja maszty 6G zeby ukryc ze KRaj dramatycznie zbliza sie do krawedzi Ziemi z spadniemy najdalej przed Swietami...

piotrniz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No działam, działam. Tylko te fora są trochę opustoszałe, mimo teoretycznie zawsze ponad tysiąca zarejestrowanych. Być może co najwyżej zamieszani się tam mobilizują, żeby się uspołeczniać i udzielać społecznościowo, w tym na forach, skoro widzą, że tym się od jakiegoś czasu zajmuję. Może ich w związku z tym ktoś zagrzewa "do walki". Trudno mi to obiektywnie ocenić. Ale z czytelnictwem mego bloga jest fatalnie, to trzeba przyznać, mimo tej reklamy. Naród zamiast się zmobilizować w obronie systemu demokratyczno-prawnego i elementarnej sprawiedliwości, woli taplać się w g**nie? Chyba nie... Nie rozumiem tego nawet. Albo ludzie masowo całymi rodzinami zamiast oglądać filmy po pracy i spędzać czas z rodziną zaczęli spędzać czas na ślęczeniu przed Facebookiem i szpiegowaniu mnie, ale to nie wiem po jaką cholerę i to jest po prostu idiotyczne, podobnie jak "rozrywkowe" zapisywanie się np. na prośbę kuzyna, albo po prostu na tych forach nie ma ruchu, a jakaś niewielka reszta (ci, co tam chodzą i nie są specjalnie zmobilizowanymi na tę okazję zamieszanymi) albo nie ma ochoty czytać, tj. nie zalicza się do zaangażowanych wielominutowych czytelników (mam analytikę co do długości czytania strony), co odbieram jako nieprzychylność, odbieranie mi głosu, po prostu niesprawiedliwość, albo jest jakaś onieśmielona obawami co do skali sprawy oraz ESET-em, co z kolei jest bardzo niesłuszne. Odnośnie skali wyjaśniłem to na forum zwanym u Asi, nie jest tak źle. Odnośnie ESET-u - wyjaśnione w samym poście, polecam 2 tematy, które wszystko skutecznie sprzątają, pozostawiając każdy z osobna 1% pozostałego problemu. Teoria, że od lat moja strona serwuje z powodzeniem jakiś malware i ludzie mają włamania w komputerach od niego, to jest po prostu nonsens zupełny, tragikomedia. No ale co tu dużo gadać, gdy ludzie po prostu nabierają wody w usta, niemowami się stają - nie wiadomo, na co odpowiadać i od której strony leczyć sytuację. "Skoro duży problem społeczny, to nawet cię nie przeczytam i mam w nosie złą politykę" - cóż za bezsens...

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11823
Miasto
Somewhere over the rainbow.
No działam, działam. Tylko te fora są trochę opustoszałe, mimo teoretycznie zawsze ponad tysiąca zarejestrowanych. Być może co najwyżej zamieszani się tam mobilizują, żeby się uspołeczniać i udzielać społecznościowo, w tym na forach, skoro widzą, że tym się od jakiegoś czasu zajmuję. Może ich w związku z tym ktoś zagrzewa "do walki". Trudno mi to obiektywnie ocenić. Ale z czytelnictwem mego bloga jest fatalnie, to trzeba przyznać, mimo tej reklamy. Naród zamiast się zmobilizować w obronie systemu demokratyczno-prawnego i elementarnej sprawiedliwości, woli taplać się w g**nie? Chyba nie... Nie rozumiem tego nawet. Albo ludzie masowo całymi rodzinami zamiast oglądać filmy po pracy i spędzać czas z rodziną zaczęli spędzać czas na ślęczeniu przed Facebookiem i szpiegowaniu mnie, ale to nie wiem po jaką cholerę i to jest po prostu idiotyczne, podobnie jak "rozrywkowe" zapisywanie się np. na prośbę kuzyna, albo po prostu na tych forach nie ma ruchu, a jakaś niewielka reszta (ci, co tam chodzą i nie są specjalnie zmobilizowanymi na tę okazję zamieszanymi) albo nie ma ochoty czytać, tj. nie zalicza się do zaangażowanych wielominutowych czytelników (mam analytikę co do długości czytania strony), co odbieram jako nieprzychylność, odbieranie mi głosu, po prostu niesprawiedliwość, albo jest jakaś onieśmielona obawami co do skali sprawy oraz ESET-em, co z kolei jest bardzo niesłuszne. Odnośnie skali wyjaśniłem to na forum zwanym u Asi, nie jest tak źle. Odnośnie ESET-u - wyjaśnione w samym poście, polecam 2 tematy, które wszystko skutecznie sprzątają, pozostawiając każdy z osobna 1% pozostałego problemu. Teoria, że od lat moja strona serwuje z powodzeniem jakiś malware i ludzie mają włamania w komputerach od niego, to jest po prostu nonsens zupełny, tragikomedia. No ale co tu dużo gadać, gdy ludzie po prostu nabierają wody w usta, niemowami się stają - nie wiadomo, na co odpowiadać i od której strony leczyć sytuację. "Skoro duży problem społeczny, to nawet cię nie przeczytam i mam w nosie złą politykę" - cóż za bezsens...

Tylko, że Ty walisz trochę na oślep. Wchodzisz na fora tematyczne i opisujesz swoją historię kompletnie niezwiązaną z tematyką forum. Jeśli ktoś tu wchodzi bo szuka jakiegoś programu to nie będzie czytał tego co piszesz. W dodatku jak nawet ktoś to przeczyta to średnio będzie wierzył w to, że zarówno za rządów jednej partii jak i drugiej wszystkie instytucje są zaangażowane żeby Cię dopaść, zniszczyć itd. Wszyscy są źli i kłamią tylko Ty mówisz prawdę i jesteś ofiarą.
Musisz się zgłosić do ludzi związanych z Markiem Podleckim. To są ludzie, którzy Cię będą rozumieć.

piotrniz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jest takie coś, że dla normalnego człowieka jak to się mówi temat nie jest Bogiem. Inne rzeczy też mogą być ważne. Chodzisz po sieci i wyławiasz to, co jest dla Ciebie istotne, jeśli widzisz nowości. Tak to raczej działa*. Dlatego nie rozumiem Twojej koncepcji. Teoria o rzekomym oczekiwaniu braku dowodów i dlatego skreślaniu strony z góry, bez sprawdzenia, jest fałszywa. Nie każdy jest jak jakiś zamieszany prokurator albo i gorzej (koniecznie musi być "odmowa wszczęcia śledztwa", bo decyduje "człowiek silnych przekonań"; niemalże jakaś formalna niedopuszczalność czy, jak w Strasburgu albo jak to mi robili zgoła nonsensownie w WSA+NSA, odrzucanie w przedbiegach: nie oddalenie, tylko wręcz odrzucenie, czyli bez badania to uwalamy). Średnie wierzenie mi nie przeszkadza. Od tego jest możliwość wejścia na stronę poświęconą tematowi, żeby sobie ewentualnie ustalić prawdę.

*Być może Hyde Parki nie są przeglądane, tu właśnie wchodzimy na temat tego, na ile te różne fora są uczęszczane, a na ile jedynie element kryminalny się obecnie tam uspołecznia. (Zresztą bywają i inne problemy, np. na forum krakowiaków spadłem na 20-tą stronę i musiałem post skasować i napisać od nowa, gdzie indziej też starają się mnie wyprzeć floodowaniem forum mało ważnymi temacikami.)

Ludzie powinni zrozumieć, że to jest ważne, bo mamy grupę przestępczą tak na moje oko 10-milionową w Polsce, jeśli to liczyć spodziewanym rozmiarem polskiego uczestnictwa w grupie facebookowej szacowanym m. in. na podstawie stalkingowego dokuczania mi i demonstrowania swej obecności w metrze, a także szacunkami konkurencyjnymi, które słyszałem od TV parę razy (5 mln., ale to wygląda na zaniżone) -- to da się przegłosować, no ale trudno nie dostrzegać wagi takiego problemu. Jakaś część tylko tego pewnie kwalifikuje się koniecznie i nieodzownie do odsiadki.

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28491
Miasto
Trololololo
Ale z czytelnictwem mego bloga jest fatalnie, to trzeba przyznać, mimo tej reklamy.
Blog jest zrobiony TRAGICZNIE , nikt nie czyta bo tego nie da rady czytać. Pisałem wcześniej, popracuj na wyglądem bloga.

piotrniz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
To moim zdaniem nie jest prawda. Chyba tylko osoba nieprzychylna chciałaby, żebym np. usunął te wszystkie linki, które tam są, linki do dowodów, dodatkowych informacji zewnętrznych, do ciekawych fragmentów bloga itp., czy np., żeby było usuwanie jakichś wstępnych informacji jednozdaniowych i nagłówków itp., bo to przecież tylko odbieranie sobie argumentów i zabieranie potencjalnej widowni ważnym na początek treściom albo (jeśli chodzi o linki) tym dawnym tekstom na blogu i jego forum, które były istotne. Analogicznie też np. akapit nagłówkowy gdyby miał większą czcionkę, większe odstępy między wierszami itd., jak post na typowym blogu na Wordpressie, to on by się zrobił gigantyczny i można by nie zauważyć, że tam są dalej jakieś posty. A przecież są ludzie, nawet bardzo liczni, którym żaden wstęp nie jest potrzebny i chętnie go sobie przeskoczą. Bo o tym temacie generalnie to coś tam słyszeli. Natomiast mogą być zainteresowani kolejnymi wpisami na blogu, tym, co tam nowego słychać. Gdyby dać większy tekst akapitu nagłówkowego i odstępy między wierszami, trzeba by zależnie od rozdzielczości od 2 do jak sprawdziłem (800x600 przy powiększeniu czcionki do 150%, już nawet pomijając odstępy) nawet 11 stron przewijać, zanim dojdzie się do właściwego tekstu, czyli kolejnych datowanych wpisów. To chyba gruba przesada, prawda? Oczywiście dziś mało kto ma 800x600. Ale 1024x768 czy 1280x1024 już sporo więcej. Toteż wdrożenie rad w tym zakresie, co wyżej wymieniany, by zaszkodziło (obecnie stosowane rzeczy co do formatowania tego bloga są optymalne). Ewentualnie może co innego nadawałoby się do poprawy, to takich rad ewentualnie można posłuchać.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Proponuję przepuścić całość przez centrykomifugitywę przedsiębierno zasięrzutną, z lewoskrętem prawoskośnym wyrwikuflowo sieczkobrzęczno obszczymurkowym.

Do góry