Przecież to jest strona Piotra Niżyńskiego.Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Przecież to jest strona Piotra Niżyńskiego.Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
My działamy w programach, promocjach i śmiesznych obrazkach . Ty działaj w mediach społecznościowych bo tam robi się zasięgi.@OXYGEN THIEF po prostu szukam forów, które są dosyć aktywne i mają niemało użytkowników, tj. minimum tysiące, żeby tam rozpowszechnić wiedzę, jakie są namiary na centralę problemu dotyczącego telewizji, budowlanki, bandyckiej skarbówki, podsłuchów w np. restauracjach itd.
No działam, działam. Tylko te fora są trochę opustoszałe, mimo teoretycznie zawsze ponad tysiąca zarejestrowanych. Być może co najwyżej zamieszani się tam mobilizują, żeby się uspołeczniać i udzielać społecznościowo, w tym na forach, skoro widzą, że tym się od jakiegoś czasu zajmuję. Może ich w związku z tym ktoś zagrzewa "do walki". Trudno mi to obiektywnie ocenić. Ale z czytelnictwem mego bloga jest fatalnie, to trzeba przyznać, mimo tej reklamy. Naród zamiast się zmobilizować w obronie systemu demokratyczno-prawnego i elementarnej sprawiedliwości, woli taplać się w g**nie? Chyba nie... Nie rozumiem tego nawet. Albo ludzie masowo całymi rodzinami zamiast oglądać filmy po pracy i spędzać czas z rodziną zaczęli spędzać czas na ślęczeniu przed Facebookiem i szpiegowaniu mnie, ale to nie wiem po jaką cholerę i to jest po prostu idiotyczne, podobnie jak "rozrywkowe" zapisywanie się np. na prośbę kuzyna, albo po prostu na tych forach nie ma ruchu, a jakaś niewielka reszta (ci, co tam chodzą i nie są specjalnie zmobilizowanymi na tę okazję zamieszanymi) albo nie ma ochoty czytać, tj. nie zalicza się do zaangażowanych wielominutowych czytelników (mam analytikę co do długości czytania strony), co odbieram jako nieprzychylność, odbieranie mi głosu, po prostu niesprawiedliwość, albo jest jakaś onieśmielona obawami co do skali sprawy oraz ESET-em, co z kolei jest bardzo niesłuszne. Odnośnie skali wyjaśniłem to na forum zwanym u Asi, nie jest tak źle. Odnośnie ESET-u - wyjaśnione w samym poście, polecam 2 tematy, które wszystko skutecznie sprzątają, pozostawiając każdy z osobna 1% pozostałego problemu. Teoria, że od lat moja strona serwuje z powodzeniem jakiś malware i ludzie mają włamania w komputerach od niego, to jest po prostu nonsens zupełny, tragikomedia. No ale co tu dużo gadać, gdy ludzie po prostu nabierają wody w usta, niemowami się stają - nie wiadomo, na co odpowiadać i od której strony leczyć sytuację. "Skoro duży problem społeczny, to nawet cię nie przeczytam i mam w nosie złą politykę" - cóż za bezsens...
Blog jest zrobiony TRAGICZNIE , nikt nie czyta bo tego nie da rady czytać. Pisałem wcześniej, popracuj na wyglądem bloga.Ale z czytelnictwem mego bloga jest fatalnie, to trzeba przyznać, mimo tej reklamy.