W skrócie: oszałamiające sukcesy bandyckiej skarbówki

piotrniz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
@OXYGEN THIEF po prostu szukam forów, które są dosyć aktywne i mają niemało użytkowników, tj. minimum tysiące, żeby tam rozpowszechnić wiedzę, jakie są namiary na centralę problemu dotyczącego telewizji, budowlanki, bandyckiej skarbówki, podsłuchów w np. restauracjach itd.

piotrniz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
OK, na razie muszę Was zostawić, miło by było, gdyby mój post nie zniknął, bo naprawdę mam dramat i oprócz tortur zrobiono mi szalenie niesprawiedliwy proces polityczny, gdzie sądy wszystkich instancji sprzeniewierzały się rażąco rozumowi i orzekały w sposób idiotyczny, byle tylko zadowolić siebie i zleceniodawców, czyli ogólnie swoją grupę przestępczą. I do Polski wjeżdżać nawet nie mogę. Tego rodzaju dramat. Zostałem banitą, bo jestem pokrzywdzony przez wielu ludzi. "Lepiej, by miał zginąć jeden niż by zginął cały" nasz gang. Coś w tym rodzaju.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11367
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Pójdziemy wszyscy siedzieć za ukrywanie zbiega :sarkazm

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27503
Miasto
Trololololo
@OXYGEN THIEF po prostu szukam forów, które są dosyć aktywne i mają niemało użytkowników, tj. minimum tysiące, żeby tam rozpowszechnić wiedzę, jakie są namiary na centralę problemu dotyczącego telewizji, budowlanki, bandyckiej skarbówki, podsłuchów w np. restauracjach itd.
My działamy w programach, promocjach i śmiesznych obrazkach :) . Ty działaj w mediach społecznościowych bo tam robi się zasięgi.
Radzę skasować zrzutkę bo efekt jest odwrotny.

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6064
Miasto
To tu to tam....
Aurora wolnosci, aurora wolnosci, tu nocny jaszczomp, powtarzam, tu nocny jaszczomp, odpowiedz szybko bo znowu ustawiaja maszty 6G zeby ukryc ze KRaj dramatycznie zbliza sie do krawedzi Ziemi z spadniemy najdalej przed Swietami...

Do góry