Walcz o Kaspersky Internet Security 2012

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Ciekawe jak potraktują moją odpowiedź że Kaspersku jest dobrą wymówką do kupienia szybszego komputera :klawik.

A

Anonymous

5 półrocznych licencji i 10 trzymiecięcznych ? Mają gest :szydera mogli dać chociaż 1 dożywotnią dla przedstawicieli uciemiężonego kraju :p

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Nie jest źle, zauważcie,że oni konkursy robią często a nie tylko w święta :jezyk

A

Anonymous

No, no, no, super :ok tylko szkoda, że na facebooku :dziwak

Tak czy siak, wielkie dzięki za informację

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
"Drodzy Fani - zakończyliśmy przyznawanie nagród w naszym konkursie. Do wszystkich laureatów wysłaliśmy już wiadomości e-mail"

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zapraszam wszystkich, którzy brali udział w tym konkursie do sprawdzenia swoich skrzynek mejlowych - może czeka tam na was licka na 6 miesięcy?

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Ale mają gest :jezyk ich 3 miesięczne licencje to kpina. Niech zapodaja roczną tak jak chinolom :klawik.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
fanatico69 napisał:
Ale mają gest :jezyk ich 3 miesięczne licencje to kpina. Niech zapodaja roczną tak jak chinolom :klawik.
W sytuacji gdy 3 miesięczne licki były w Rzepie to faktycznie kpina.
Ogólnie jeśli chodzi o sprawy techniczne to polski oddział trzyma fason ale w sprawach marketingowych to dziadostwo.

spoczko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dobre i to - choć swego czasu jak używałem tego pakietu z lat wcześniejszych to strasznie zamulał system więc nie wiem czy warto - miejmy nadzieje że to się zmieniło.

Do góry