A ja dalej używam PDF-XChange Viewer i twierdzę że jest najlepszy. Dostępna jest także wersja portable gdyby ktoś chciał wypróbować. Wersja Free w zupełności wystarczy do czytania dokumentów a wersja PRO to już w ogóle full wypas.
Zdecydowanie Sumatra. Szybka, sprawna, zoptymalizowana i wygodna w obsłudze.
Kiedyś używałem Foxit Readera, ale od dłuższego czasu zaczął on obrastać w niezbyt przydatne funkcje, zaczął być coraz wolniejszy (dodając do tego cukierkową zmianę wyglądu interfejsu od wersji chyba 3.0).
Ja aktualnie używam PDF-XChange Viewer po przejściu z Foxit Readera i jestem bardzo zadowolony. Szybka, lekka to główne atuty. Jak na razie otwiera wszystko co mu zapodam.
Wiele lat używałem Foxita, ale od ponad roku na moim komputerze gości Sumatra. Jako jedyna przeglądarka pdf jest jeszcze lekka i nie ma zbędnych wodotrysków.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.