I see it is time for me to answer this question
1.Kaspersky Internet security 2012 ( thanks to my friend from Moscow )
2. Hitman Pro ( thanks to my friend from Poland )
3. What else... Nothing yet....
Usunąłem z mojego zestawu McAfee Site Advisior , ponieważ od 25 grudnia 2010 o czym informuje program nie było aktualizacji. Dalej nie jest kompatybilny z Firefoxem wiec jest bezużyteczny . Na niego miejsce dałem G Data CloudSecurity do testów
Zestaw ochronny: VIPRE Antivirus, SpyShelter Premium Trial, FortKnox Personal Firewall, Ad Muncher, WOT, OpenDNS
Na żądanie: Malwarebytes' Anti-Malware, Hitman Pro
Zauważyłem ostatnio dziwne lagi w DW np.przy kopiowaniu/przenoszeniu większych plików-zamraża mi na chwilę system.
AppGuard-trzeba będzie zapłacić przelewem a może poszczęści się w jakimś konkursiku
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.