OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Neo napisał:
U mnie ESET Smart Security 5 + Malwarebytes Anti-Malware + Zemana Antilogger 1.9.2.941 :)
A ktoś by jeszcze polecił coś. :) Jeśli tak to proszę o odpowiedź. :)

KeyScrambler Personal ( bezpłatny ) jeśli korzystasz z IE lub FF

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
avast! Internet Security 6 i Malwarebytes Anti-Malware i czasami ESET Online i Arcavir Online dla sprawdzenia czy nie przeszły jakieś dodatkowe szkodniki :wariat

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
OXYGEN THIEF napisał:
Neo napisał:
U mnie ESET Smart Security 5 + Malwarebytes Anti-Malware + Zemana Antilogger 1.9.2.941 :)
A ktoś by jeszcze polecił coś. :) Jeśli tak to proszę o odpowiedź. :)

KeyScrambler Personal ( bezpłatny ) jeśli korzystasz z IE lub FF

szefie jesli kozystam z chrome lub pochodne to nie potrzeba tego instalowac :scratch
pozdro

A

Anonymous

Nie to że nie potrzeba, tylko wersja personal obsługuje firefoxa, ie i flocka :dziwak

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
dzieki za odp, kolego :piwko

ale na necie czytalem gdzies ze podobno ten keyscramble nic nie blokuje, koles opisywal jakis trojan czy malwar czy cus tam , ze i tak widzial niby blokowane przez scramble pisanie :eek:

A

Anonymous

No bo każdy widzi :sarkazm tylko nie to co Ty piszesz np.
napisałeś: kocham duże jędrne piersi :D
a w logu z keyloggera jest np:
sdofb4328o7ry0eifhty82[39ry4fhnim'w0;430249'ujf24['gh24jgnf0238y2[457typfjw'-we-0r2[34r-294r5u438ytp34[348yt
Chociaż KS nie obroni nas przed keyloggerami działającymi na poziomie jądra systemu, chyba... :scratch

siwek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
U mnie ESET Smart Security 5 + Malwarebytes Anti-Malware+SUPERAntiSpyware+Hitman Pro.

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
U mnie niestety KS wyleciał ,logowanie do ING zawsze było błędne, za to poprawne do bzwbk-taka ciekawostka.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Mój obecny zestaw zabezpieczjacy to: F-Secure Internet Security 2012, Malwarebytes Anti-Malware, Pro Zemana AntiLogger, KeyScrambler. Nie wiem czy WinPatrol Plus dorzucic???? Ale będzie już za dużo chyba, co myslicie???

A

Anonymous

fanatico69 napisał:
Mój obecny zestaw zabezpieczjacy to: F-Secure Internet Security 2012, Malwarebytes Anti-Malware, Pro Zemana AntiLogger, KeyScrambler. Nie wiem czy WinPatrol Plus dorzucic???? Ale będzie już za dużo chyba, co myslicie???

Ja bym dorzucił.

A

Anonymous

fanatico69 napisał:
RA a myslisz,że nie bedzie się coś dublować tam i gryźć?? :scratch

Wydaje mi się, że nie. Zainstalowałbym zamiast Zemany, SpySheltera Personal, chyba że masz 64-bit (tam nie będzie działał).

A

Anonymous

fanatico69 napisał:
mam winde 7 - 32 bit. A SS jak już to tylko free bo nie posuadam wersji personal.

Personal (free) - za darmo (32-bit),

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Premium - płatna (32-bit, 64-bit),

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Por%C3%B3wnanie%20wersji%20SpyShelter.PNG

Do góry