A
Anonymous
Ja już napisałem jak ma być.A Ty zrobisz po swojemu.tofana napisał:Mam ustawione na Medium, a na czas instalacji Install. Czy Medium to za mało na co dzień?
A Locked Down na specjalne okazje?![]()
Ja już napisałem jak ma być.A Ty zrobisz po swojemu.tofana napisał:Mam ustawione na Medium, a na czas instalacji Install. Czy Medium to za mało na co dzień?
A Locked Down na specjalne okazje?![]()
będzie zdecydowanie takWebroot + AppGuard jest OK i complete?
artoor napisał:Tofana, jeżeli chcesz solidną ochronę, to zrób jak kolega Hornet mówiWtedy na pytanie
będzie zdecydowanie takWebroot + AppGuard jest OK i complete?![]()
Oj tam, mnie się też nie chciało kiedyś nic instalować po rozstaniu ze strasznym McAfee AV. Przez miesiąc skakałem po stronkach jak wiewiórka po drzewach, tylko z systemową zaporką i z przeglądarką w darmowym sandboxie. Nic mnie nie dopadło. Może my tu naprawdę przesadzamy z tymi bunkrami ??ktośtam napisał:Zastanawiam się nad dorzuceniem SSFW i/lub NVT ERP ale lenia mam i nie chce mi się![]()
Ja jeszcze wcześniej latałem po sieci bez jakiegokolwiek zabezpieczenia i też nic nie złapałem.Manila napisał:Przez miesiąc skakałem po stronkach jak wiewiórka po drzewach, tylko z systemową zaporką i z przeglądarką w darmowym sandboxie. Nic mnie nie dopadło.
chętnie potestowałbym ten firewall, ale chyba w wersji free jest on tylko na systemy 32 bitowe, czy się nie mylę?Manila napisał:Jeśli już zwalczysz tego lenia, to SpyShelter Firewall przytul jak najbardziej. Mam go 2 m-ce i coraz bardziej mi się podoba.ktośtam napisał:Zastanawiam się nad dorzuceniem SSFW i/lub NVT ERP ale lenia mam i nie chce mi się![]()
Zgadza się.mavio napisał:ale chyba w wersji free jest on tylko na systemy 32 bitowe, czy się nie mylę?
Manila-Filipiński dealerzeManila napisał:Przez miesiąc skakałem po stronkach jak wiewiórka po drzewach, tylko z systemową zaporką i z przeglądarką w darmowym sandboxie. Nic mnie nie dopadło. Może my tu naprawdę przesadzamy z tymi bunkrami ??
Jeśli już zwalczysz tego lenia, to SpyShelter Firewall przytul jak najbardziej. Mam go 2 m-ce i coraz bardziej mi się podoba.
Mam jeszcze dwa pieski obronne: Noda32 i Webroota (absolutnie się nie gryzą) i MBAM Pro na dokładkę. No i oczywiście Sandboxie free, a czasami uruchamiam Shadow Defendera. Za dużo? E tam, lekko jest..