- Reakcje/Polubienia
- 2
SE7EN napisał:AppGuard, Sandboxie, Shadow Defender, HitmanPro, 1Password, Acronis True Image Home 2014, Secunia PSI, SecurityKISS
BitDefender TrafficLight, ScriptSafe, Adblock Plus
Jezus Maria
SE7EN napisał:AppGuard, Sandboxie, Shadow Defender, HitmanPro, 1Password, Acronis True Image Home 2014, Secunia PSI, SecurityKISS
NIe znam tego programugrummer napisał:Jezus Maria
, to jakiś nowy
, sam antywirek czy cały pakiet ?? 
)
.Podejrzewam,że AG & Sandboxie ma realu a SD w odwodzie...SE7EN to stary tester,więc musi mieć fest bunkiergrummer napisał:Jezus MariaSE7EN napisał:AppGuard, Sandboxie, Shadow Defender, HitmanPro, 1Password, Acronis True Image Home 2014, Secunia PSI, SecurityKISS
. .Absolutnie : nie.mat napisał:To i ja się pochwalę
W7x64
Norton Internet Security 2014, Malwarebytes Anti-Malware Pro, HitmanPro, HitmanPro.Alert, MCShield, Acronis True Image 2013, AnVir Task Manager, AdMuncher
i pytanie.. czy jest sens pakować w to jeszcze Zemane AntiLogger?
Pozdrawiam.
mat napisał:To i ja się pochwalę
i pytanie.. czy jest sens pakować w to jeszcze Zemane AntiLogger?
Pozdrawiam.

Uwielbiam Panie z poczuciem humorutofana napisał:Zainstalowałam: Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete i właśnie testuję AppGuard.
Co myślicie o dodaniu AppGuarda?![]()
.Nie istnieje nic lepszego na tym świecie w nurcie HIPS-ów (wyłączając DW na 32 bity) od AppGuarda.
znalazłem lickę na AVG Internet Security 2014, który używam już 3 miesiące i jestem więcej niż zadowolony. Lekki (może nie ram, ale procesor) świetnie kosi i dobrze wykrywa (zablokował u mnie popularną policję)..

SpyShelter działa bez zarzutów na x64.Securitas napisał:Przesiadlem sie jakis czas temu na Win 8.1 x64 i szukam zamiennika Zemany ,bo jak wiadomo na x64 prawie przed niczym nie chroni,
Hornet napisał:Uwielbiam Panie z poczuciem humorutofana napisał:Zainstalowałam: Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete i właśnie testuję AppGuard.
Co myślicie o dodaniu AppGuarda?![]()
.Nie istnieje nic lepszego na tym świecie w nurcie HIPS-ów (wyłączając DW na 32 bity) od AppGuarda.
Idealny wybór.

Tofana-podejrzewam,że już skończyłaś szkołę...ale tak naprawdę,to nie ma żadnego znaczenia...znam Panie które daaawno skończyły szkołę a biją na głowę wszystkie gimnazjalistkitofana napisał:Wielkie dzięki Wielki Hornet!
Przez moment zastanawiałam się, czy mamy podobne poczucie humoru i jednak wolę się upewnić.
Czy już skończyłam szkołę?![]()
A teraz na temat: mam rozumieć, że zestaw Webroot + AppGuard jest OK i complete??![]()
Sprzedam SpyShelter, żeby kupić AppGuard!![]()
.Hornet napisał:Tofanatofana napisał:Wielkie dzięki Wielki Hornet!
Przez moment zastanawiałam się, czy mamy podobne poczucie humoru i jednak wolę się upewnić.
Czy już skończyłam szkołę?![]()
A teraz na temat: mam rozumieć, że zestaw Webroot + AppGuard jest OK i complete??![]()
Sprzedam SpyShelter, żeby kupić AppGuard!![]()
AppGuard-cały czas w "Locked Down". A "Install" albo "Off"-tylko i wyłącznie podczas instalowania softu z zaufanych żródeł !