Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
img4File.png
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Watchdog PC Cleaner zawiera wszystkie niezbędne funkcje zapewniające płynne i sprawne działanie komputera. Zaawansowane funkcje Watchdog PC Cleaner pomagają zwiększyć szybkość, zwolnić miejsce i przedłużyć zdrowie komputera.

stef12

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Nie umiem wpisać klucza do rejestracji, ciągle mi odrzuca - brak połączenia, sieci itp.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

stef12

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Dziękuję bardzo za pomoc, wszystko działa. Trzeba czytać e-maile do końca. Pozdrawiam.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56072
Jesli by ktos chcial odinstalowac po skorzystaniu z promocji, to opis jak ma tu:
Jak gdziekolwiek widzę "pccleaner", to włącza się czerwona lampka :zaciesz

Zaglądam na docelową stronę i:
Sales support & Product support
1-888-488-7531 & 1-866-995-9840

Lamka pęka z przegrzania :kwiczy2

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Wiele programów czyszczących, choć nie złośliwych jest potencjalnie niechcianych ze względu na agresywne wykrywanie PUP / PUA przez niektóre oprogramowanie zabezpieczające.
I nie raz tego typu problem był opisywany.
Trza zrobić nową sekcję! Malware za darmo :D
Trza zrobić nową sekcję (temat) wypisywanie głupot.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
Wiele programów czyszczących, choć nie złośliwych jest potencjalnie niechcianych ze względu na agresywne wykrywanie PUP / PUA przez niektóre oprogramowanie zabezpieczające.
I nie raz tego typu problem był opisywany.

Trza zrobić nową sekcję (temat) wypisywanie głupot.
@Mirko ale akurat ten po przeskanowaniu podaje błędy których faktycznie nie ma tylko i wyłączenie po to żeby user X korzystający z wersji trail kupił pełną wersję więc jest to naciąganie ludzi.

Ciekawe czy ten program w wersji zarejestrowanej też pokazuje tyle samo błędów co w wersji niezarejestrowanej :scratch

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11834
Miasto
Somewhere over the rainbow.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
troche mniej... ale mitoman z niego straszny...:szydera

Usilowal mnie wlasnie przekonac ze fsquirt.exe to ja nie mam i ze to odpad (ta, a komunikacja BT to idzie jak bajty takie male chochliki naosza we wiaderku), ze mam zbedne wpisy odnosnie Adobe Acrobata i inne takie.
Dobra, moge przezyc, nie? Acrobata se zainstaluje ponownie, BT tez nie problem.
Ale to, ze ten scierw identyfikuje jako BLEDNY i do usuniecia wpis: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\Browser Helper Objects\AutorunsDisabled - to juz jest kurna przeginka.

Nie mowiac o tym ze lubi sobie callnac home niezaleznie od wszystkiego, w ktorym to celu otwiera podczas uruchomienia NIE domyslna przegladarke a EDGE, i wchodzi na strone wysylajac przy okazji pare info....

Dalej mnie sie nie chce ;)
Watchdog ma też w sprzedaży Watchdog Antimalware czyli inaczej pokolorowaną Zemanę Antimalware, przeskanowałem sobie Zemaną tego Watchdog PC Cleaner i wyszło całkiem zabawnie :)

Do góry