Wiele kont użytkownika a instalacja programów

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Zamierzam utworzyć w jednym systemie (Windows 7 x64) wiele kont użytkownika, konkretnie to 3. Jednak mam problem, bo jak zainstaluje jakiś program na jednym koncie, to pojawia się on także na tym drugim, a chciałbym tego uniknąć. Wiem, że niektóre programy podczas instalacji dają możliwość, czy zainstalować tylko na tym koncie, czy na wszystkich. Ale co zrobić z tymi programami co takiej możliwości nie mają? Jest na to jakiś sposób? :)

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Mam te same wiadomosci co Ty. Ale jak jest napisane dla tego admina albo wszystkich ... to powinno byc w porzadku .... no chyba, ze ktos sciemnia

A

Anonymous

Nikt nie będzie miał innych pomysłów, dlatego, że zwyczajnie nie da się mając kilka kont użytkowników zainstalować programu tylko dla jednej osoby, tak, aby reszta tego programu nie miała, chyba właśnie, że program na to pozwala

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że spotkałem się w swojej praktyce tylko albo z programami standardowo instalującymi się i dostępnymi dla wszystkich użytkowników, albo z programami dającymi tylko możliwość wyboru pomiędzy instalacją albo dla bieżącego użytkownika albo dla wszystkich....

Do góry