Shadow defender aby dać go w prezencie i pomógł ochronić komputer przed bałaganem
Revo Uninstaller Pro 3 aby móc pozbyć się programów, które nie chcą pozwolić aby się ich pozbyć całkowicie
Hej, dzieki za konkurs . Moze chociaz cos wygram , bo Mikolaj o mnie zapomnial w tym roku
Chcialbym 07. Iolo System Mechanic 14 , bo to dobry mechanik jest .
09. Shadow Defender - lifetime , zeby pilnowal tego mechanika .
Mnie interesuje Adguard,mam jedną licencję na stacjonarnym kompie ale marzy mi się licka na smartfona. Dzięki za świetny konkurs , aha i jeszcze cyberghost premium aktualnie brakuje mi fajnego programu do maskowania IP. Może któryś z tych programów do mnie trafi?
Pomysł na konkurs bardzo fajny, zwłaszcza że jestem w stanie sobie wyobrazić ile pracy musiałaś włożyć w zdobycie tych licencji Przecież to mnóstwo startów w różnych konkursach o często nie wielkim odsetku zwycięzców
Z samego szacunku do wkładu pracy określę dwa które mogą mi pomóc w codziennej walce z multimediami:
IDM - ponieważ moja licencja już daaaaawno wygasła, a DownloadHelper pobiera coraz częściej pliki o wielkości 0 bajtów.
Ashampoo Burning Studio 15 - Wypalam sporo płyt, obecnie wersją 11, zamiennie Media Monkey jak pliki są małe.
Nie jest to lekki program, jednak bardzo lubię jego prostotę nawigacji (przyzwyczajenie chyba) i chętnie wymieniłbym go na nowszą odsłonę .
Życzę wszystkim powodzenia w losowaniu i jeszcze raz dzięki za konkursidło
Wielkie dzięki za konkurs, fajna inicjatywa z Twojej strony
Z programów mam praktycznie wszystko co na daną chwilę potrzebuję ale traf chciał, że od prawie 2 miesięcy po pozbyciu się starej wersji BurnAware Premium, która sprawiała mi problemy na W8.1x64 zostałem bez żadnego programu do wypalania płyt na swoim lapku. Dlatego był bym zainteresowany:
14. BurnAware Premium Edition
16. Ashampoo Burning Studio 15
Oba programy są mi doskonale znane i mimo, że jest spora różnica między nimi (nie tylko rozmiar instalki) to właśnie jeden z nich z chęcią bym przygarną na swojego lapka
Dziękuję za zorganizowanie konkursu. Jestem zainteresowany Comodo Internet Security Pro. Od dwóch lat używam Comodo w wersji darmowej, uważam go za bardzo dobre zabezpieczenie komputera. Chciałbym sprawdzić, co wnosi wersja Pro. Pozdrawiam!
Chciałbym wygrać te programy:
11. Revo Uninstaller Pro 3
12. ESET SMART SECURITY 8 - 1 rok
Wybrałem Revo Uninstaller Pro 3 ponieważ używam starszej wersji Revo Uninstaller Pro 2.5.9
ESET SMART SECURITY 8 od wielu miesięcy doskonale chroni i nie obciąża mojego leciwego (11 wiosen )blaszaka a licka kończy się w maju
Ja się piszę na Shadow Defender oraz Cyberghost. Staram się zabezpieczać swój komputer wielowarstwowo. Shadow defender jest najlepszy w swoim rodzaju i jest w związku z tym przeze mnie pożądany. Cyberghost ponieważ mam nadzieje, że płatny Vpn będzie działał lepiej niż darmowe z których czasami korzystam. Dzięki za konkurs
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.