Wielki szum w Londynie: księżna urodziła syna

A

Anonymous

Witajcie, w związku z tym, że od od kilku tygodni cały świat żył narodzinami dziecka Kate i Williama, w Polsce też niektórzy ludzie wyczekiwali tego momentu, także, oglądając przez moment relację na żywo z Londynu trafiłam na moment kiedy wystawiany był dokument z informacją, że księżna Kate urodziła syna
Przeczytać tam możemy, że "Jej Królewska wysokość Księżna Cambridge o 16:24 urodziła syna.
Jej Królewska wysokość i jej dziecko czują się dobrze"

To taka informacja dla niecierpliwie czekających na przyjście na świat potomka królewskiej pary

A

Anonymous

Re: Wielki szum w Londunie: księżna urodziła syna

Idę smażyć frytki...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Już myślałem, że się odciąłem od tego tematu wyłączając TV, radio i portale informacyjne ale to mnie tutaj dopadło, nie spodziewałem się tego.

A

Anonymous

A widzisz :D

A na poważnie, to ja już wolę słuchać o tym dziecku niż o polityce, o Smoleńsku czy o Madzi i Katarzynie W

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
No wiadomo ale to jest taki temat jak swego czasu abdykacja i wybór nowego papieża, trochę posiedzi na czołówkach wszelkich mediów i zniknie a te które wymieniasz trwać będą bardzo długo:)

A

Anonymous

To prawda :) Temat napisałam dlatego, że wiele osób to interesuje, a niektórzy nie przeglądają portali informacyjnych itp

A

Anonymous

Re: Wielki szum w Londunie: księżna urodziła syna

marsellus napisał:
Idę smażyć frytki...
:szydera :szydera :szydera
Uwielbiam frytki...najbardziej te orginalne z majonezem czyli w Belgii :yes master
Co do dziecka mam podejście identyczne do Marsellusa ale muszę przyznać,że Kate git się ustawiła a jej siostra Pippa :jezyk podobno jest jeszcze cwańsza.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Ola napisał:
To prawda :) Temat napisałam dlatego, że wiele osób to interesuje, a niektórzy nie przeglądają portali informacyjnych itp

Hehe, i pomyśleć, że z tego portalu dowiedziałam się o takim "wielkim" wydarzeniu. :jezyk

A

Anonymous

Teraz dwóch facetów w TV rozmawia o karmieniu piersią. Bawię się coraz lepiej :)
Prawda to, że w relacji TVN24 "Kate urodziła królewskiego członka" czy się nabijają?

A

Anonymous

:wariat Nie ma ucieczki przed newsami. :wariat W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak dodać informację, że syn waży 8 funciaków i 6 uncji = 3.798836082 kg = ok. 3.8 kg. :szydera :szydera

Do góry