Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
Win10PrivacyFix to narzędzie pozwalające na zwiększenie prywatności w systemie Windows 10 za sprawą wyłączenia niektórych usług i procesów. Program optymalizuje dodatkowo usługę Explorer, tak by przestała rejestrować wciśnięcia klawiszy oraz wymusza dezaktywację mikrofonu.

Win10PrivacyFix wyłączy takie składniki systemu jak Cortana, wyszukiwarka Bing, ukryje pasek wyszukiwania w pasku zadań, zoptymalizuje ekran blokady, wyłączy klawisze numeryczne czy też wstrzyma restart komputera po instalacji aktualizacji.
źródło: instalki.pl

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
585
Miasto
okolice internetu
Badziew jakich mało. Namieszał mi w systemie, że 2 dni musiałem sprzątać.

Dla tzw. naprzykładu:

wstrzyma restart komputera po instalacji aktualizacji

Miałem wyłączone, to mi ustawił na automatyczne, to samo z telemetrią, przyjemniaczek....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Program optymalizuje dodatkowo usługę Explorer, tak by przestała rejestrować wciśnięcia klawiszy

Optimizes Explorer and background services

Stop, for example, the persistent activation of the microphone or the regular transmission of keystrokes.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: no to teraz użytkownicy Windows 10 zapewne są ucieszeni że ich nowy bajerancko wyglądający windows 10 wysyła wszystko co klepią na klawce do Microsoft'u :szydera :szydera :szydera

ale przecież to nic, w końcu nie robią nic złego :szydera TOTALNA INWIGILACJA :buziakk

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
35191
Abelssoft Win10PrivacyFix 2020 Full Version Giveaway
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
  • TERMS:
    • Software version: v2020.2.6
    • No Free Updates
    • No Free Support
    • Personal use only

Ostatnia edycja:
Do góry