graf
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 0
A o którą wersję chodzi (32-bit, 64-bit)?tofana napisał:Gdzie znajdę pewne źródło Windows 8.1 Update 1 ISO wersja angielska?
A o którą wersję chodzi (32-bit, 64-bit)?tofana napisał:Gdzie znajdę pewne źródło Windows 8.1 Update 1 ISO wersja angielska?
graf napisał:A o którą wersję chodzi (32-bit, 64-bit)?tofana napisał:Gdzie znajdę pewne źródło Windows 8.1 Update 1 ISO wersja angielska?
kinimoD napisał:Może ta stronka Ci pomoże. Nie ma tam linków do obrazów, ale są podane nazwy plików i sumy kontrolne. Nawet jak pobierzesz z torrentów i sumy się będą zgadzać to jest wszystko ok.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
W drugim linku są odnośniki do najnowszej wersji Update 1. Okazuje się, że wersja, która wyciekła do sieci nie miała najnowszych poprawek. Jak znasz angielski to masz to opisane w artykule.
A jak Ci się nie spieszy to mamy dostać na studiach klucze do Win 8. Nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale pewnie będziemy mieli jakiś dostęp do MSDN-u. Jak już będę miał to mogę Ci udostępnić. Tylko nie wiem kiedy to nam załatwią. Następny zjazd mam za tydzień (26.04.2014). Może coś się wyjaśni.
![]()
Zapomniałeś dodać, że trzeba mieć aktywną subskrypcję MSDN, żeby cokolwiek z tej strony pobrać.Emmers napisał:A tutaj są obrazy płyt bezpośrednio z Microsoftu:
tofana napisał:Gdzie znajdę pewne źródło Windows 8.1 Update 1 ISO wersja angielska?
Ale nie liczyłbym na Windows 8.1 Update 1:mac napisał:tofana napisał:Gdzie znajdę pewne źródło Windows 8.1 Update 1 ISO wersja angielska?Musisz napisać do gościa o jaki system Tobie chodzi a on prześle ci link bezpośredni do pobrania.
Myślałem, że to oczywiste, ja pobieram bez problemu i jeszcze jedno... przed pierwszym pobraniem instaluje się program:\AdMunchktośtam napisał:Zapomniałeś dodać, że trzeba mieć aktywną subskrypcję MSDN, żeby cokolwiek z tej strony pobrać.Emmers napisał:A tutaj są obrazy płyt bezpośrednio z Microsoftu:
Dla mnie to oczywiste ale nie każdy kto tu zajrzy będzie o tym wiedziałEmmers napisał:Myślałem, że to oczywiste, ja pobieram bez problemu i jeszcze jedno... przed pierwszym pobraniem instaluje się program:\AdMunch
Emmers napisał:Myślałem, że to oczywiste, ja pobieram bez problemu i jeszcze jedno... przed pierwszym pobraniem instaluje się program:\AdMunchktośtam napisał:Zapomniałeś dodać, że trzeba mieć aktywną subskrypcję MSDN, żeby cokolwiek z tej strony pobrać.Emmers napisał:A tutaj są obrazy płyt bezpośrednio z Microsoftu:
tofana napisał:No to znalazłam wczoraj, tylko nie mam pewności który mam pobrać.
Potrzebuję 8.1 Pro, 64bit. Nie nie wiem co to VL itd.![]()
Windows 8.1 Professional VL with Update (x64) – DVD (English)
File Name: en_windows_8.1_professional_vl_with_update_x64_dvd_4065194.iso